Search:

Tag: problem

Page 1 of 93 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. [SOLVED] Wifi problem on Lubuntu 14.04 - No past solutions worked

    Started by marco102, 3 Weeks Ago 01:47 PM
    lubuntu, problem, ubuntu, wifi
    • Replies: 4
    • Views: 252
    Last Post: 3 Weeks Ago 02:00 PM
    by marco102  Go to last post
  2. Seach does not work any more

    Started by 171742, 3 Weeks Ago 10:10 AM
    delete, problem, search
    • Replies: 6
    • Views: 313
    Last Post: 1 Week Ago 10:09 AM
    by 171742  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. Ubuntu 14.04 boot problem

    Started by teras2, March 23rd, 2015 07:25 PM
    black screen, gnome shell, problem, ubuntu 14.04
    • Replies: 1
    • Views: 288
    Last Post: March 23rd, 2015 09:41 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  4. [ubuntu] Intel Corporation PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection Problem

    Started by Sumzare, March 17th, 2015 08:38 PM
    ibm, intel, problem, wifi
    • Replies: 0
    • Views: 303
    Last Post: March 17th, 2015 08:38 PM
    by Sumzare  Go to last post
  5. [ubuntu] A lot of things randomly messed up after startup

    Started by 0-jakob, March 15th, 2015 09:55 AM
    font, keyboard, problem, startup
    • Replies: 0
    • Views: 167
    Last Post: March 15th, 2015 09:55 AM
    by 0-jakob  Go to last post
  6. Problem With Booting Ubuntu (Acer Aspire E1)

    Started by Marshall_Mason, March 8th, 2015 06:18 PM
    accidental removal, acer laptop, problem, ubuntu 14.04
    • Replies: 3
    • Views: 338
    Last Post: March 9th, 2015 01:54 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] Problem logging in

    Started by soundgeek, March 4th, 2015 02:01 PM
    2 Pages
    1 2
    14.04 64 bit, problem, ubuntu login
    • Replies: 18
    • Views: 481
    Last Post: March 13th, 2015 06:44 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  8. [ubuntu] "fake" raid0 problems mounting

    Started by dave_van_loo, February 3rd, 2015 04:29 PM
    fake, problem, raid, raid0
    • Replies: 8
    • Views: 351
    Last Post: February 7th, 2015 03:57 PM
    by dave_van_loo  Go to last post
  9. [SOLVED] Python help. AttributeError: 'NoneType' object has no attribute

    Started by dana09alexandra, January 22nd, 2015 10:29 PM
    error, nonetype, problem, python
    • Replies: 2
    • Views: 1,612
    Last Post: January 23rd, 2015 12:11 AM
    by dana09alexandra  Go to last post
  10. AR242x / AR542x WLAN Adapter on 14.04 - terribly slow, high ping, dropping bitrate

    Started by wripet, January 22nd, 2015 12:23 PM
    ar242, kernel, problem, wireless
    • Replies: 0
    • Views: 335
    Last Post: January 22nd, 2015 12:23 PM
    by wripet  Go to last post
  11. [ubuntu] Wireless Mouse and Keyboard not responding

    Started by George_Zenin, January 4th, 2015 11:05 PM
    keyboard, mouse, problem, wireless
    • Replies: 1
    • Views: 544
    Last Post: January 9th, 2015 11:45 PM
    by George_Zenin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. Flash Chromium Problem

    Started by simon d w, December 27th, 2014 06:22 PM
    chromium, flash, problem
    • Replies: 6
    • Views: 585
    Last Post: December 30th, 2014 04:26 AM
    by mikeh789  Go to last post
  13. [ubuntu] Booting, Inspiron 17R (5720, Mid 2012) Windows 8, now Ubuntu 14.10.

    Started by robloxian2001, December 20th, 2014 08:25 PM
    bios, problem, re-install, windows 8
    • Replies: 4
    • Views: 456
    Last Post: December 21st, 2014 11:47 PM
    by oldfred  Go to last post
  14. [SOLVED] Sound not working. Card not recognized.

    Started by javiert, December 19th, 2014 12:12 AM
    alsa, problem, sound 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 850
    Last Post: December 19th, 2014 01:45 PM
    by javiert  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  15. Mouse moves extremely slowly on first boot up

    Started by inertiaO, December 14th, 2014 10:27 AM
    1410, mouse, problem, usb
    • Replies: 1
    • Views: 381
    Last Post: December 15th, 2014 07:52 AM
    by inertiaO  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  16. [ubuntu] Gnome Tweak Tool problem?

    Started by takunechan, November 29th, 2014 08:27 PM
    gnome tweak, problem, tool, ubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 594
    Last Post: November 30th, 2014 08:15 PM
    by tea for one  Go to last post
  17. [ubuntu] black display after each kernel update (with AMD Radeon HD 6/7000 serie)

    Started by rvboutin, November 27th, 2014 10:57 AM
    kernel, problem, update
    • Replies: 0
    • Views: 409
    Last Post: November 27th, 2014 10:57 AM
    by rvboutin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] GRUB problem in HP Pavilion Sleebook w/UEFI

    Started by mirabalj, November 18th, 2014 11:34 PM
    elementary os luna, grub2, problem
    • Replies: 5
    • Views: 464
    Last Post: November 21st, 2014 04:51 PM
    by oldfred  Go to last post
  19. [ubuntu] Wireless speed fluctuating and disconnecting

    Started by iPhantom, November 13th, 2014 12:45 PM
    connection, problem, wireless
    • Replies: 3
    • Views: 418
    Last Post: November 14th, 2014 06:03 PM
    by iPhantom  Go to last post
  20. [lubuntu] Support for Intel 82845G/GL graphics

    Started by ola, October 22nd, 2014 07:23 AM
    intel, lubuntu, oldhardware, problem
    • Replies: 5
    • Views: 676
    Last Post: October 28th, 2014 09:11 AM
    by mrgs  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [SOLVED] Lenovo B560 couldnt connect to the certain WiFi router

    Started by alex-ryabec, October 14th, 2014 07:37 PM
    network, problem, wifi
    • Replies: 8
    • Views: 519
    Last Post: October 15th, 2014 10:40 PM
    by Hadaka  Go to last post
  22. [SOLVED] ubuntu 14.04 - wireless only works once ... needs reboot to re-enable it

    Started by nicolasdiogo, October 1st, 2014 11:51 AM
    14.04, problem, wireless
    • Replies: 4
    • Views: 407
    Last Post: October 21st, 2014 01:07 PM
    by nicolasdiogo  Go to last post
  23. [ubuntu] Networking on LAN is working but no WAN connection (not a DNS problem)

    Started by gaston1982, September 27th, 2014 11:49 PM
    networking, problem, ubuntu 14.04, wan
    • Replies: 0
    • Views: 341
    Last Post: September 27th, 2014 11:49 PM
    by gaston1982  Go to last post
  24. [ubuntu] How do i install those files that end with .gz ?

    Started by marino4, September 21st, 2014 05:41 PM
    .gz, need help, problem
    • Replies: 6
    • Views: 391
    Last Post: September 22nd, 2014 10:55 PM
    by marino4  Go to last post
  25. [ubuntu] net problem

    Started by zack_martin, September 21st, 2014 12:37 PM
    net, problem
    • Replies: 1
    • Views: 347
    Last Post: September 21st, 2014 09:30 PM
    by Pelvur  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 2324
Page 1 of 93 1 2 3 4