Search:

Tag: phonon

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] audio device greyed out in system settings

    Started by peter.hewett, May 24th, 2015 04:45 AM
    audio, kubuntu, phonon 2 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 951
    Last Post: June 11th, 2015 09:23 AM
    by peter.hewett  Go to last post
  2. [kubuntu] USB audio - Issues with phonon

    Started by kuckunniwi, July 22nd, 2014 05:48 PM
    phonon, usb audio, usb sound card
    • Replies: 2
    • Views: 282
    Last Post: August 3rd, 2014 05:04 PM
    by kuckunniwi  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [SOLVED] Soundcard not recognized after wakeup or after plugging out and in

    Started by dmitry20, May 4th, 2014 03:31 PM
    2 Pages
    1 2
    14.04, phonon, pulseaudio 1 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 1,473
    Last Post: May 25th, 2014 07:01 PM
    by Odur  Go to last post
  4. [SOLVED] Can't play audio via bluetooth

    Started by kuckunniwi, December 12th, 2013 03:38 AM
    bluetooth audio, bluetooth headset, kubuntu, phonon
    • Replies: 1
    • Views: 3,041
    Last Post: December 12th, 2013 04:48 AM
    by kuckunniwi  Go to last post
  5. [kubuntu] Upgrade to 12.10 borked sound and pulseaudio

    Started by trumpeteersman, June 27th, 2013 09:58 AM
    alsa, phonon, pulseaudio, sound 12.10 1 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 1,394
    Last Post: August 12th, 2013 07:54 AM
    by trumpeteersman  Go to last post
  6. [kubuntu] Playing audio from computer to bluetooth speakers

    Started by mastermindg, January 9th, 2013 08:55 PM
    bluetooth, phonon
    • Replies: 2
    • Views: 2,044
    Last Post: December 12th, 2013 04:54 AM
    by kuckunniwi  Go to last post
  7. [kubuntu] Sound is working, just need to remove entries

    Started by MoGa, December 28th, 2012 06:04 AM
    kde, phonon
    • Replies: 1
    • Views: 281
    Last Post: December 29th, 2012 05:21 PM
    by MoGa  Go to last post
  8. [kubuntu] Kubuntu 12.10 missing volume controls in kmix

    Started by Arcturus691, December 17th, 2012 02:29 AM
    12.10, kmix, kubuntu, phonon, sound
    • Replies: 2
    • Views: 1,479
    Last Post: December 18th, 2012 04:48 PM
    by Arcturus691  Go to last post
  9. [kde] Bluetooth headphones not recognized in Phonon

    Started by nemarona, October 23rd, 2012 02:40 AM
    bluethoot, headset, kde, phonon
    • Replies: 1
    • Views: 947
    Last Post: October 24th, 2012 01:27 AM
    by nemarona  Go to last post
  10. [ubuntu] 12.10: Music though Banshee but not Amarok

    Started by damien_d, October 20th, 2012 01:05 AM
    amarok, banshee, phonon
    • Replies: 1
    • Views: 804
    Last Post: October 21st, 2012 02:23 PM
    by dom134  Go to last post
  11. [kubuntu] Phonon settings do not stick

    Started by Ctulhu, September 20th, 2012 06:43 PM
    12.04 64bit, audio 12.04 not working, phonon
    • Replies: 3
    • Views: 1,088
    Last Post: October 4th, 2012 03:26 PM
    by Ctulhu  Go to last post
  12. [kubuntu] Media Players Stop When Entering Power Saving Mode

    Started by Prism, September 23rd, 2011 07:24 PM
    amarok, kde, phonon, power saving
    • Replies: 7
    • Views: 1,416
    Last Post: June 8th, 2012 03:45 PM
    by whatthefunk  Go to last post
  13. [ubuntu] Problems getting Phonon sound via HDMI

    Started by reddish, July 30th, 2011 03:46 PM
    audio, gstreamer, hdmi, phonon, sound
    • Replies: 0
    • Views: 713
    Last Post: July 30th, 2011 03:46 PM
    by reddish  Go to last post
  14. [kubuntu] Alsamixer volumes not saved between reboots + audio settings for phonon not sticking

    Started by Oceanwatcher, July 22nd, 2011 12:38 AM
    alsamixer, headset, logitech, microphone, phonon
    • Replies: 2
    • Views: 1,155
    Last Post: July 22nd, 2011 02:26 PM
    by SeijiSensei  Go to last post
  15. [kubuntu] avidemux-qt has no audio output, but works fine under avidemux-gtk

    Started by 13east, June 22nd, 2011 06:31 PM
    avidemux, gtk, phonon, qt4
    • Replies: 1
    • Views: 1,786
    Last Post: June 24th, 2011 07:30 PM
    by Mythbusters  Go to last post
  16. [kde] Sound configuration and problems with logging out

    Started by Eggbertx, June 18th, 2011 01:25 AM
    kde, phonon, sound
    • Replies: 0
    • Views: 350
    Last Post: June 18th, 2011 01:25 AM
    by Eggbertx  Go to last post
  17. [SOLVED] [kubuntu] 7.1 Output with M-Audio Delta 1010LT and Jack on Kubuntu Install

    Started by megamasha, May 23rd, 2011 04:58 PM
    2 Pages
    1 2
    amarok, jack, kubuntu, m-audio delta 1010lt, phonon
    • Replies: 10
    • Views: 3,219
    Last Post: May 25th, 2011 08:26 PM
    by megamasha  Go to last post
  18. [kubuntu] Amarok with Phonon Gstreamer backend cannot play internet streams.

    Started by CyberAngel, April 29th, 2011 10:55 AM
    amarok, gstreamer, natty, phonon
    • Replies: 8
    • Views: 2,294
    Last Post: June 25th, 2011 06:50 PM
    by trtr  Go to last post
  19. [kubuntu] Phonon test plays but Amarok does not

    Started by pwabrahams, April 25th, 2011 04:07 AM
    amarok, phonon
    • Replies: 1
    • Views: 481
    Last Post: April 25th, 2011 09:55 PM
    by pwabrahams  Go to last post
  20. [kubuntu] How to "reset" sound cards setup? (Kubuntu, Phonon, XINE, ALSA)

    Started by DanielBuus, February 7th, 2011 09:06 PM
    missing, phonon, removed card, sound, spdif
    • Replies: 1
    • Views: 3,397
    Last Post: February 7th, 2011 11:37 PM
    by DanielBuus  Go to last post
  21. [kubuntu] mysteriously disappearing sound

    Started by DatBugler, February 2nd, 2011 07:41 AM
    alsa, hda ati sb, phonon, pulse audio
    • Replies: 2
    • Views: 602
    Last Post: February 4th, 2011 02:41 AM
    by DatBugler  Go to last post
  22. [kubuntu] No Sound

    Started by badguyanil, January 19th, 2011 09:11 PM
    kubuntu, phonon, sound 10.10 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 434
    Last Post: January 19th, 2011 09:11 PM
    by badguyanil  Go to last post
  23. [kde] Where do I get Phonon 4.4.3?

    Started by t_echtenkamp, November 17th, 2010 06:54 PM
    building kde, kde4, phonon
    • Replies: 0
    • Views: 507
    Last Post: November 17th, 2010 06:54 PM
    by t_echtenkamp  Go to last post
  24. Meerkat: QT Creator: QAudioInput missing

    Started by imbjr, October 20th, 2010 08:32 PM
    phonon, qaudioinput
    • Replies: 3
    • Views: 2,430
    Last Post: October 21st, 2010 05:05 PM
    by SevenMachines  Go to last post
  25. [ubuntu] phonon/xine and pulseaudio problem

    Started by dillinger417, October 12th, 2010 12:13 AM
    phonon, pulseaudio, xine
    • Replies: 1
    • Views: 1,369
    Last Post: October 12th, 2010 03:13 AM
    by Temüjin  Go to last post
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3