Search:

Tag: oss

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Ubuntu 12.04 and Open Sound System (OSS)

    Started by Major_Kong, December 27th, 2012 07:28 PM
    12.04, audio, oss, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 881
    Last Post: December 27th, 2012 07:28 PM
    by Major_Kong  Go to last post
  2. padsp fails because libpulsedsp.so cannot be preloaded

    Started by jamyskis, September 23rd, 2012 07:43 AM
    libpulsedsp.so, oss, pulseaudio
    • Replies: 1
    • Views: 1,327
    Last Post: September 23rd, 2012 10:07 AM
    by jamyskis  Go to last post
  3. [ubuntu] Problem configuring Wine Audio to run Spotify

    Started by mimicatastrophe, June 6th, 2012 10:17 AM
    audio, oss, precise, spotify, wine
    • Replies: 0
    • Views: 635
    Last Post: June 6th, 2012 10:17 AM
    by mimicatastrophe  Go to last post
  4. [ubuntu] No sound whatsoever, recognizes soundcard, but no alsa drivers

    Started by hihihi100, February 9th, 2012 10:40 PM
    alsa, alsa driver, no sound, oss
    • Replies: 3
    • Views: 1,220
    Last Post: February 10th, 2012 09:45 PM
    by Temüjin  Go to last post
  5. [ubuntu_studio] how can i setup my sound properly

    Started by pcool, February 6th, 2012 03:13 PM
    alsa, jack, oss, ubuntu studio 10.4
    • Replies: 9
    • Views: 806
    Last Post: March 23rd, 2012 07:23 AM
    by Splooshie123  Go to last post
  6. [SOLVED] Volume is either silent or very loud

    Started by BrokenKingpin, October 28th, 2011 08:04 PM
    alsa, oss, pulseaudio, volume
    • Replies: 4
    • Views: 610
    Last Post: November 2nd, 2011 04:38 AM
    by BrokenKingpin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] sound using OSSTEST only

    Started by yndesai, October 11th, 2011 07:49 AM
    oss, realtek
    • Replies: 2
    • Views: 382
    Last Post: October 16th, 2011 11:47 AM
    by yndesai  Go to last post
  8. [ubuntu] OSS4: osstest works, but ossmix not outputting controls

    Started by jampe, September 6th, 2011 08:41 PM
    audio, oss, oss4
    • Replies: 2
    • Views: 562
    Last Post: September 6th, 2011 10:04 PM
    by jampe  Go to last post
  9. [xubuntu] Another alsa-related audio problem... not working

    Started by 3 frags left, May 6th, 2011 08:27 PM
    alsa, audio, oss, pulseaudio, snd-hda-intel
    • Replies: 4
    • Views: 789
    Last Post: February 23rd, 2012 04:50 AM
    by kumoshk  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Natty: can't install "oss-compat"

    Started by Dingo_aus, April 19th, 2011 10:23 AM
    /dev/dsp, alsa, etqw, natty, oss
    • Replies: 2
    • Views: 1,949
    Last Post: May 30th, 2011 08:45 PM
    by Toz  Go to last post
  11. [ubuntu] FFMPEG audio capture with jack + oss help

    Started by TroyWorks, April 18th, 2011 09:45 AM
    alsa, ffmpeg, jack, jackd, oss
    • Replies: 1
    • Views: 1,558
    Last Post: April 18th, 2011 07:39 PM
    by FakeOutdoorsman  Go to last post
  12. [SOLVED] I broke my audio drivers

    Started by slackr007, April 12th, 2011 09:35 AM
    alsa, broken, intel ich8, oss, sound
    • Replies: 4
    • Views: 678
    Last Post: April 14th, 2011 02:12 AM
    by slackr007  Go to last post
  13. [ubuntu] Audio hardware not showing. Driver maybe not installed?

    Started by IsmAvatar, April 3rd, 2011 02:07 AM
    ac97, audio, driver, oss, pulse
    • Replies: 1
    • Views: 595
    Last Post: April 3rd, 2011 02:57 AM
    by IsmAvatar  Go to last post
  14. [ubuntu] wavesurfer + libsnack-alsa

    Started by ben61, March 14th, 2011 10:16 PM
    alsa, libsnack, oss, wavesurfer
    • Replies: 0
    • Views: 594
    Last Post: March 14th, 2011 10:16 PM
    by ben61  Go to last post
  15. [ubuntu] No OSS sound support for Quake in Ubuntu 10.10

    Started by darkhelmetchris, February 9th, 2011 06:38 AM
    audio, oss, proquake, pulseaudio, quake
    • Replies: 0
    • Views: 809
    Last Post: February 9th, 2011 06:38 AM
    by darkhelmetchris  Go to last post
  16. [ubuntu] Flash Player alternatives with OSSv4 support

    Started by KutViZ, December 27th, 2010 12:04 AM
    adobe flash player, alsa, hydrogen, oss, support
    • Replies: 7
    • Views: 1,475
    Last Post: December 30th, 2010 08:57 PM
    by KutViZ  Go to last post
  17. Audio problem with Heroes of Might and Magic 3 on Ubuntu 10.10

    Started by ryu kun, December 11th, 2010 05:38 PM
    audio, heroes3, issue, oss
    • Replies: 9
    • Views: 6,349
    Last Post: March 17th, 2013 05:29 AM
    by Wild Man  Go to last post
  18. [kubuntu] ALSA Issues with USB Mixer

    Started by crosstalk45, December 9th, 2010 07:56 AM
    alsa, audio, oss, usb
    • Replies: 1
    • Views: 992
    Last Post: December 9th, 2010 08:34 PM
    by crosstalk45  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [SOLVED] Need OSS for a game under Wine. Options?

    Started by nobodysbusiness, November 8th, 2010 04:22 AM
    oss, sound, wine
    • Replies: 3
    • Views: 1,739
    Last Post: November 9th, 2010 03:13 AM
    by nobodysbusiness  Go to last post

    Forum:
    Wine

  20. [SOLVED] Bad input performance with padsp (Pulseaudio OSS wrapper)

    Started by ThatBum, October 27th, 2010 06:42 AM
    legacy, oss, padsp, pulseaudio, qtel 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 2,276
    Last Post: October 30th, 2010 01:22 AM
    by ThatBum  Go to last post
  21. [all variants] OSS4 on Maverick - any hope?

    Started by stimuli, October 12th, 2010 10:02 AM
    2.6.35, audio, maverick, oss, oss4
    • Replies: 3
    • Views: 3,572
    Last Post: October 14th, 2010 10:58 AM
    by stimuli  Go to last post
  22. [ubuntu] OSS Kernel Module for 10.10

    Started by commodianus, October 11th, 2010 09:35 PM
    10.10, games, oss
    • Replies: 5
    • Views: 3,086
    Last Post: November 5th, 2010 12:46 AM
    by xpatch  Go to last post
  23. Sound issues in Oblivion (using OSS)

    Started by FrankTheTankC, October 10th, 2010 02:28 AM
    alsa, headset, oblivion, oss, wine
    • Replies: 1
    • Views: 1,214
    Last Post: October 10th, 2010 09:52 AM
    by Progressive  Go to last post

    Forum:
    Wine

  24. [ubuntu] no sound after suspend/hibernate with OSS

    Started by lionl, September 7th, 2010 10:22 PM
    hibernate, oss, sleep, sound, suspend
    • Replies: 2
    • Views: 1,171
    Last Post: September 14th, 2010 08:10 AM
    by mkuutti  Go to last post
  25. [SOLVED] Sound problem in 10.04

    Started by ravi_buz, September 6th, 2010 10:12 AM
    oss, pulse
    • Replies: 2
    • Views: 849
    Last Post: September 7th, 2010 12:28 PM
    by ravi_buz  Go to last post
Results 1 to 25 of 142
Page 1 of 6 1 2 3 4