Search:

Tag: mount /dev failed

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Mount error special device /dev/sda1 does not exist

    Started by Suparno, July 7th, 2014 04:35 PM
    2 Pages
    1 2
    mount /dev failed, recover data
    • Replies: 18
    • Views: 565
    Last Post: July 10th, 2014 05:02 PM
    by oldfred  Go to last post
  2. [ubuntu] Lost mount mapper for my RAID 0.

    Started by arash5, July 6th, 2014 02:01 PM
    3 Pages
    1 2 3
    mapper, mount /dev failed, raid0, raid0 repair
    • Replies: 20
    • Views: 421
    Last Post: July 8th, 2014 12:26 PM
    by steeldriver  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [ubuntu] No mounting of CDs or DVDs

    Started by Kevin_Crow, August 31st, 2013 12:53 PM
    cd-rom mount, mount /dev failed, no medium found
    • Replies: 0
    • Views: 344
    Last Post: August 31st, 2013 12:53 PM
    by Kevin_Crow  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. The disk drive /media/xxx is not ready yet . . . on boot up

    Started by ineuw, February 9th, 2013 08:24 PM
    boot 12.04, mount /dev failed
    • Replies: 5
    • Views: 1,111
    Last Post: February 10th, 2013 02:50 AM
    by dcstar  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [all variants] Rebuild RAID 5 on Adaptec 5805 v.5.2.0 build 15738

    Started by pasaico, January 25th, 2013 10:33 AM
    adaptec 5805, array, mount /dev failed, raid5
    • Replies: 0
    • Views: 442
    Last Post: January 25th, 2013 10:33 AM
    by pasaico  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [ubuntu] Ugh, I don't understand mount manager

    Started by palacequeen55, January 13th, 2013 03:55 AM
    mount /dev failed
    • Replies: 9
    • Views: 4,317
    Last Post: January 22nd, 2013 03:02 AM
    by bab1  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [other] mount .dd file

    Started by Lokikol, December 5th, 2012 10:52 PM
    mount /dev failed
    • Replies: 1
    • Views: 570
    Last Post: December 6th, 2012 12:19 PM
    by rnerwein  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [xubuntu] 12.04 mount command no longer works

    Started by Xifanie, November 16th, 2012 06:47 PM
    mount, mount /dev failed
    • Replies: 8
    • Views: 1,007
    Last Post: November 19th, 2012 05:54 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [ubuntu] Ubuntu Server can't mount disk

    Started by swilczapl, September 18th, 2012 07:02 PM
    filesystem maintenance, mount -o remount /home, mount /dev failed
    • Replies: 0
    • Views: 199
    Last Post: September 18th, 2012 07:02 PM
    by swilczapl  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Ubuntu 12:04. Connect IPad 2. Charges fine but NOT mounting and not working

    Started by sdd, August 9th, 2012 11:48 PM
    ipad2, mount /dev failed, usb 2
    • Replies: 5
    • Views: 1,015
    Last Post: August 16th, 2012 12:24 AM
    by sdd  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [ubuntu] Problem mounting disk

    Started by stbb24, July 31st, 2012 12:57 AM
    mount /dev failed, mount a directory
    • Replies: 1
    • Views: 276
    Last Post: July 31st, 2012 02:17 AM
    by stbb24  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Mount problems on NTFS disk

    Started by patman0623, February 10th, 2012 07:23 PM
    mount, mount /dev failed
    • Replies: 3
    • Views: 425
    Last Post: February 10th, 2012 10:25 PM
    by dabl  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [SOLVED] Hard Disk won't mount

    Started by cscomp3, January 15th, 2012 02:33 PM
    disk, hard disk, mount /dev failed
    • Replies: 6
    • Views: 1,207
    Last Post: July 13th, 2012 03:35 PM
    by cscomp3  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [ubuntu] DVD-RW/CD-RW Drive Not Working

    Started by tacantara, July 21st, 2011 04:30 AM
    cd/dvd, mount /dev failed
    • Replies: 2
    • Views: 833
    Last Post: July 21st, 2011 05:52 PM
    by tacantara  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [SOLVED] Can't boot anymore; automount error for data partition; / is md0

    Started by streamsanddragonflies, April 15th, 2011 09:15 AM
    boot broken, command help, lucid 10.04.1, mount /dev failed, raid array mdadm
    • Replies: 3
    • Views: 394
    Last Post: April 16th, 2011 06:55 AM
    by streamsanddragonflies  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [SOLVED] (initramfs) mounting /dev/sdb Invalid argument problem

    Started by Dark_Drakkon, March 14th, 2011 01:42 AM
    busybox, dev/sdb, initramfs, mount /dev failed, usb 10.10 pendrive
    • Replies: 2
    • Views: 13,813
    Last Post: March 14th, 2011 03:49 AM
    by Dark_Drakkon  Go to last post
  17. [all variants] USB IDE enclosure DVD madnes!

    Started by Keduno, January 30th, 2011 09:14 AM
    fstab error, mount /dev failed
    • Replies: 3
    • Views: 538
    Last Post: January 30th, 2011 11:49 PM
    by coffeecat  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [ubuntu] MP3-player not mounted/recognized

    Started by Taiyou, December 26th, 2010 09:16 PM
    driver, mount /dev failed, mp3-player, mpman, usb
    • Replies: 0
    • Views: 534
    Last Post: December 26th, 2010 09:16 PM
    by Taiyou  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [SOLVED] Grub rescue, can't mount disk nor partition, cannot change grub directory, missing ..

    Started by CesarOscar, October 22nd, 2010 03:52 PM
    2 Pages
    1 2
    mount /dev failed, mount grub failed, ubuntu 3 Attachment(s)
    • Replies: 16
    • Views: 6,178
    Last Post: November 14th, 2010 04:26 PM
    by Rubi1200  Go to last post
  20. [ubuntu] Software RAID 5 will not automount on boot

    Started by blackwatchplaid, July 22nd, 2010 10:47 PM
    lucid 10.04, mount /dev failed, raid 5
    • Replies: 1
    • Views: 1,944
    Last Post: August 24th, 2010 04:28 PM
    by Chauncellor  Go to last post
  21. [ubuntu] On Startup Ubuntu keeps looking for USB Thumb Drive

    Started by oaxacamatt1, June 19th, 2010 02:19 PM
    mount /dev failed, usb access
    • Replies: 4
    • Views: 583
    Last Post: June 20th, 2010 12:00 AM
    by fragos  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [ubuntu] Help - Upgrade to 10.04

    Started by Schema456, April 30th, 2010 08:49 PM
    black screen, error after upgrading, mount /dev failed, terminal boot, ubuntu 10.04
    • Replies: 0
    • Views: 539
    Last Post: April 30th, 2010 08:49 PM
    by Schema456  Go to last post
Results 1 to 22 of 22