Search:

Tag: kubuntu

Page 1 of 71 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds; generated 35 minute(s) ago.

  1. Touchpad not working after Fresh Install of Kubuntu 14.04

    Started by jballer0602, 5 Days Ago 05:10 AM
    kubuntu, touchpad, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 150
    Last Post: 5 Days Ago 05:16 PM
    by jballer0602  Go to last post
  2. [SOLVED] Problems with various desktop environments

    Started by Damien_Duran, 2 Weeks Ago 01:50 AM
    desktop, environments, kubuntu, xubuntu
    • Replies: 5
    • Views: 259
    Last Post: 2 Weeks Ago 12:51 AM
    by Damien_Duran  Go to last post
  3. [SOLVED] Unable to use Audio Recorder

    Started by GwibberFooey, 2 Weeks Ago 09:31 PM
    audio recorder, kubuntu 3 Attachment(s)
    • Replies: 9
    • Views: 290
    Last Post: 2 Weeks Ago 03:48 AM
    by Dennis N  Go to last post
  4. [SOLVED] Can't fully un-install extra DE's

    Started by kmdude344, 4 Weeks Ago 12:14 AM
    2 Pages
    1 2
    14.04, kubuntu, ubunut, xubuntu
    • Replies: 12
    • Views: 422
    Last Post: 2 Weeks Ago 03:26 AM
    by grumblebum2  Go to last post
  5. Guitar Rig and Photoshop

    Started by artem.morikh, 4 Weeks Ago 01:41 AM
    kubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 308
    Last Post: 4 Weeks Ago 02:38 AM
    by nerdtron  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [kubuntu] Get better performance kubuntu14.04 on netbook

    Started by Miguel_Antonio_Sit, June 21st, 2014 12:18 AM
    kubuntu, netbook, performance, plasma
    • Replies: 2
    • Views: 295
    Last Post: June 22nd, 2014 07:30 PM
    by Miguel_Antonio_Sit  Go to last post
  7. [kubuntu] pm-hibernate not working

    Started by Agnibho_Mondal, June 16th, 2014 09:03 PM
    hibernate, kubuntu, pm-hibernate, resume
    • Replies: 0
    • Views: 144
    Last Post: June 16th, 2014 09:03 PM
    by Agnibho_Mondal  Go to last post
  8. [SOLVED] [Kubuntu] sudo plasma-desktop brought me "system problem detected" error (I think)

    Started by chuckyanutsup, June 12th, 2014 09:23 AM
    kubuntu, ubuntu studio
    • Replies: 2
    • Views: 264
    Last Post: June 22nd, 2014 09:52 AM
    by chuckyanutsup  Go to last post
  9. [kubuntu] boots to black screen (13.10)

    Started by tobi4, June 10th, 2014 08:53 PM
    kubuntu, ubuntu
    • Replies: 6
    • Views: 316
    Last Post: June 13th, 2014 11:25 PM
    by squakie  Go to last post
  10. [kubuntu] Wifi not working but can icon appears connected to network

    Started by Wiking, June 8th, 2014 11:12 PM
    kubuntu, wifi, wireless
    • Replies: 1
    • Views: 274
    Last Post: June 8th, 2014 11:52 PM
    by deadflowr  Go to last post
  11. [kubuntu] Global appmenu broken in kubuntu for gtk apps

    Started by jxjl, June 8th, 2014 06:21 PM
    global menu, gtk, kubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 227
    Last Post: 1 Week Ago 03:30 PM
    by vincentz2  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 338
    Last Post: June 8th, 2014 04:30 PM
    by oldfred  Go to last post
  12. Kubuntu does not load after update

    Started by G. Rodrigues, June 6th, 2014 06:28 PM
    kubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 194
    Last Post: June 6th, 2014 06:28 PM
    by G. Rodrigues  Go to last post
  13. [kubuntu] How to open kmail by clicking on new mail system notification?

    Started by andrei2, June 2nd, 2014 09:06 PM
    kmail, kubuntu, notification
    • Replies: 0
    • Views: 158
    Last Post: June 2nd, 2014 09:06 PM
    by andrei2  Go to last post
  14. Installed kubuntu on ubuntu 14.04, and kubuntu works, but ubuntu does not

    Started by richard52, May 15th, 2014 10:22 PM
    14.04, kubuntu, unity
    • Replies: 0
    • Views: 218
    Last Post: May 15th, 2014 10:22 PM
    by richard52  Go to last post
  15. [kubuntu] Low sound after installing Kubuntu 14.04

    Started by baruch60610, May 14th, 2014 08:48 PM
    kubuntu, sound
    • Replies: 0
    • Views: 265
    Last Post: May 14th, 2014 08:48 PM
    by baruch60610  Go to last post
  16. [kubuntu] RAM use doubles over time...

    Started by timgood, May 13th, 2014 12:57 PM
    kde, kubuntu, ram
    • Replies: 5
    • Views: 370
    Last Post: May 13th, 2014 06:38 PM
    by SeijiSensei  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [kubuntu] ipod touch not appearing in any audio application

    Started by lintoon, May 9th, 2014 12:16 PM
    14.04, banshee, ipod touch 5th gen, kubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 192
    Last Post: May 9th, 2014 12:16 PM
    by lintoon  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. Sound stopped from internal speakers, Intel HDA Haswell, Ku 14.04

    Started by marinosr2, May 6th, 2014 04:32 AM
    14.04, intel hda, internal speakers, kubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 520
    Last Post: May 12th, 2014 08:50 PM
    by marinosr2  Go to last post
  19. [kubuntu] Most bizarre - Kate seems to have it's own screensaver in action

    Started by scottbomb, May 6th, 2014 04:19 AM
    kate, kubuntu, xscreensaver 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 221
    Last Post: May 6th, 2014 04:19 AM
    by scottbomb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [kubuntu] 64-bit doesn't see 8GB RAM

    Started by Aleksandar_Ristic, May 5th, 2014 10:44 AM
    kubuntu, ram detection
    • Replies: 3
    • Views: 302
    Last Post: May 7th, 2014 05:50 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [kubuntu] How To Make New KWallet Integration with PAM Work?

    Started by buzzingrobot, May 1st, 2014 12:08 PM
    kde, kubuntu, kwallet, pam
    • Replies: 1
    • Views: 432
    Last Post: May 6th, 2014 05:29 PM
    by alexball  Go to last post
  22. [kubuntu] Kubuntu Power Management not working

    Started by webmasteryoda, May 1st, 2014 01:17 AM
    kubuntu, power management, problem
    • Replies: 0
    • Views: 456
    Last Post: May 1st, 2014 01:17 AM
    by webmasteryoda  Go to last post
  23. [kubuntu] ssh cannot connect even though password is correct

    Started by scottbomb, April 30th, 2014 07:35 PM
    kubuntu, ssh
    • Replies: 5
    • Views: 313
    Last Post: April 30th, 2014 10:17 PM
    by scottbomb  Go to last post
  24. [kubuntu] Gwenview video have a blue tone in all video

    Started by Miguel_Antonio_Sit, April 30th, 2014 07:32 PM
    gwenview, kubuntu, presentation, video
    • Replies: 5
    • Views: 524
    Last Post: 4 Weeks Ago 10:54 PM
    by supersasho  Go to last post
Results 1 to 25 of 1767
Page 1 of 71 1 2 3 4