Search:

Tag: hdmi

Page 2 of 28 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] HDMI troubleshooting on 13.10

    Started by luciany, October 31st, 2013 10:09 AM
    hdmi
    • Replies: 2
    • Views: 636
    Last Post: October 31st, 2013 02:14 PM
    by luciany  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  2. [ubuntu] HDMI signal lost when TV input changed

    Started by progressnerd, October 29th, 2013 02:28 AM
    display, hdmi, htpc, signal
    • Replies: 2
    • Views: 1,049
    Last Post: November 20th, 2013 11:43 AM
    by progressnerd  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  3. [SOLVED] 13.04 no sound option displayed for HDMI (Lenovo Intel HD)

    Started by baddison1, October 26th, 2013 11:20 PM
    alsa, hdmi, sound
    • Replies: 7
    • Views: 2,211
    Last Post: October 30th, 2013 05:57 PM
    by baddison1  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] HDMI port on laptop stopped being detected

    Started by cswan, October 12th, 2013 10:08 PM
    hdmi, hdmi audio, intel i915
    • Replies: 3
    • Views: 1,186
    Last Post: October 13th, 2013 04:14 AM
    by cswan  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. Multiple HDMI Outputs with Different Audio

    Started by Ethan_Goldstein, October 11th, 2013 06:07 PM
    audio, hdmi, htpc, video
    • Replies: 2
    • Views: 700
    Last Post: October 13th, 2013 05:36 AM
    by Sinixstar  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  6. Error when I switch between my Tivo and my HTPC

    Started by necbot, October 3rd, 2013 01:28 PM
    hdmi, ubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 717
    Last Post: October 6th, 2013 02:57 PM
    by necbot  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  7. [ubuntu] Few Issues with 12.04 including HDMI out, resuming from suspend

    Started by jacob-roeland, September 29th, 2013 09:05 PM
    hdmi, screen brightness, suspend, ubuntu 12.04
    • Replies: 0
    • Views: 445
    Last Post: September 29th, 2013 09:05 PM
    by jacob-roeland  Go to last post
  8. [kubuntu] Ubuntu 12.04 does not recognize HDMI displayport outputs in Dell Precision M4700

    Started by roberto6, September 27th, 2013 07:04 PM
    2 Pages
    1 2
    dell, displayport, hdmi
    • Replies: 14
    • Views: 6,504
    Last Post: May 16th, 2014 08:17 PM
    by ziemowitzima  Go to last post
  9. No sound when plugged HDMI cable.

    Started by Edgar_Sarmento_Bezerra, September 20th, 2013 03:17 AM
    hdmi, sound
    • Replies: 3
    • Views: 921
    Last Post: September 27th, 2013 12:22 AM
    by Edgar_Sarmento_Bezerra  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  10. [SOLVED] So sound on fresh install

    Started by Kymus, September 15th, 2013 11:05 PM
    hdmi, no sound
    • Replies: 1
    • Views: 524
    Last Post: September 15th, 2013 11:33 PM
    by Kymus  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. connect benq joybee to my hp pavillion

    Started by jeng2, September 12th, 2013 07:49 AM
    hdmi, projector
    • Replies: 3
    • Views: 442
    Last Post: September 12th, 2013 01:19 PM
    by jeng2  Go to last post
  12. HDMI no signal on ivy bridge

    Started by triinkn, September 6th, 2013 08:49 AM
    black screen, hdmi, ivy bridge, no signal
    • Replies: 1
    • Views: 832
    Last Post: September 9th, 2013 10:42 AM
    by triinkn  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  13. HDMI Audio with NVIDIA GTX 560 Ti (GF114)

    Started by glide2, September 3rd, 2013 09:11 AM
    audio, hdmi, nvidia
    • Replies: 2
    • Views: 1,176
    Last Post: November 22nd, 2013 05:26 PM
    by TiberiusT  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [ubuntu] HDMI video output lags briefly every 30 seconds

    Started by Douglas_Muller, September 2nd, 2013 04:15 PM
    hdmi, lag
    • Replies: 0
    • Views: 549
    Last Post: September 2nd, 2013 04:15 PM
    by Douglas_Muller  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [ubuntu] Video Playback is too fast

    Started by m.williams, August 28th, 2013 05:32 PM
    hdmi, intel, sound, vlc
    • Replies: 0
    • Views: 439
    Last Post: August 28th, 2013 05:32 PM
    by m.williams  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  16. HDMI connected LCD TV says "No Signal" After coming out of suspend/sleep mode

    Started by john19, August 24th, 2013 02:58 PM
    12.04 lts, hdmi, monitor, suspend
    • Replies: 3
    • Views: 1,460
    Last Post: November 21st, 2013 04:20 PM
    by andrea-gallo  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. [ubuntu] 3rd monitor via hdmi goes blank with no windows in it.

    Started by digitalpure, August 19th, 2013 11:16 PM
    amd, gnome3, hdmi, multiple monitors
    • Replies: 0
    • Views: 586
    Last Post: August 19th, 2013 11:16 PM
    by digitalpure  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] HDMI screen not detected

    Started by vichor, August 11th, 2013 09:10 AM
    hdmi
    • Replies: 2
    • Views: 3,438
    Last Post: August 14th, 2013 08:42 PM
    by vichor  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [ubuntu] [13.04] No sound option displayed for HDMI (AMD RADEON HD 7450)

    Started by Bryce_Crist, August 8th, 2013 01:29 AM
    audio, hdmi
    • Replies: 6
    • Views: 1,406
    Last Post: October 25th, 2013 12:38 AM
    by baddison1  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [ubuntu] 12.04 LTS hdmi not working

    Started by Chromezzzz, August 4th, 2013 01:22 AM
    12.04, hdmi, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 1,055
    Last Post: August 5th, 2013 12:12 AM
    by Chromezzzz  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [all variants] No sound from Nvidia HDMI with PulseAudio

    Started by halfbeing, July 31st, 2013 10:05 PM
    hdmi, nvidia, pulseaudio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 840
    Last Post: August 1st, 2013 02:26 AM
    by halfbeing  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [ubuntu] Dell Vostro 3750 HDMI does not work

    Started by jendass, July 5th, 2013 03:11 PM
    dell, hdmi, nvidia
    • Replies: 4
    • Views: 1,225
    Last Post: July 10th, 2013 03:15 PM
    by DeathByDenim  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  23. [xfce] HDMI output on Acer C7 running Crouton XFCE

    Started by johnnymofo, June 19th, 2013 09:35 PM
    chromebook, hdmi, output problem, xfce 4
    • Replies: 1
    • Views: 949
    Last Post: January 28th, 2014 12:13 AM
    by enzymaticboom  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  24. no hdmi signal on tv

    Started by velnins, June 10th, 2013 06:50 AM
    hdmi
    • Replies: 0
    • Views: 386
    Last Post: June 10th, 2013 06:50 AM
    by velnins  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  25. Nvidia GTX 660ti HDMI blurry

    Started by tOmoness, June 6th, 2013 09:12 PM
    blurry, edid, hdmi, nvidia
    • Replies: 1
    • Views: 586
    Last Post: June 7th, 2013 12:32 PM
    by CatKiller  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 26 to 50 of 682
Page 2 of 28 1 2 3 4 5