Search:

Tag: eth0

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] 14.04 64 bit - No LAN connection on ethernet

    Started by mfeldt, May 7th, 2014 11:38 AM
    14.04, 64bit, eth0, lan
    • Replies: 2
    • Views: 377
    Last Post: May 7th, 2014 07:55 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  2. [ubuntu] I think I may have broken something!

    Started by jojo4, April 3rd, 2014 02:01 AM
    eth0, ifconfig
    • Replies: 3
    • Views: 222
    Last Post: April 5th, 2014 06:36 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  3. [SOLVED] Flushed network settings

    Started by Luddite Savant, March 6th, 2014 02:32 PM
    3 Pages
    1 2 3
    eth0, network, ubuntu 12.04 1 Attachment(s)
    • Replies: 24
    • Views: 831
    Last Post: March 27th, 2014 11:00 PM
    by Hadaka  Go to last post
  4. [ubuntu] Network reverts to loopback interface (lo) on reboot

    Started by Gnusboy, February 2nd, 2014 12:17 AM
    eth0, loopback, network, speed
    • Replies: 2
    • Views: 427
    Last Post: February 2nd, 2014 09:49 AM
    by Gnusboy  Go to last post
  5. [ubuntu] How I learned to stop worrying about wired issues and used a dhclient cronjob

    Started by roboa1983, January 7th, 2014 05:42 PM
    dhclient, eth0, networking, realtek
    • Replies: 0
    • Views: 469
    Last Post: January 7th, 2014 05:42 PM
    by roboa1983  Go to last post
  6. Wired Connection on Ubuntu 12.04 stopped working after an update!

    Started by book_life, December 14th, 2013 09:04 AM
    12.04, eth0, ethernet, internet
    • Replies: 4
    • Views: 722
    Last Post: December 14th, 2013 10:21 PM
    by asus-user  Go to last post
  7. eth0 always goes down

    Started by 5vlastkzn, November 15th, 2013 10:32 AM
    eth0, lan, network
    • Replies: 0
    • Views: 419
    Last Post: November 15th, 2013 10:32 AM
    by 5vlastkzn  Go to last post
  8. [ubuntu] Disabling network from grub commandline?

    Started by cogset, November 11th, 2013 11:29 AM
    command line, eth0, grub, netwokring
    • Replies: 2
    • Views: 515
    Last Post: November 12th, 2013 05:33 PM
    by cogset  Go to last post
  9. [ubuntu] Why am I getting so many IPv6 addresses shown in ifconfig (Ubuntu 13.04)

    Started by tlotr2, October 6th, 2013 01:10 PM
    eth0, ifconfig, ipv6, ubuntu 13.04
    • Replies: 3
    • Views: 615
    Last Post: October 6th, 2013 07:13 PM
    by PaulBx  Go to last post
  10. Can having multiple wireless extensions up slow down the internet on my computer?

    Started by Panderz, September 11th, 2013 01:37 AM
    eth0, extensions, wireless, wlan0
    • Replies: 2
    • Views: 385
    Last Post: September 12th, 2013 02:25 AM
    by varunendra  Go to last post
  11. [ubuntu] Boot Stops, Displays "Waiting for Network Configuration"

    Started by buzzingrobot, August 27th, 2013 07:48 PM
    eth0, network
    • Replies: 1
    • Views: 396
    Last Post: August 27th, 2013 09:20 PM
    by praseodym  Go to last post
  12. [SOLVED] Wired connection makes wifi fail

    Started by Mark_in_Hollywood, August 2nd, 2013 05:50 PM
    eth0, internet access, static ip address, wlan0 2 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 325
    Last Post: August 3rd, 2013 11:11 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post
  13. [ubuntu] can't even ping router with eth0

    Started by strattonbrazil, June 18th, 2013 04:56 AM
    eth0, ifconfig, route -n
    • Replies: 3
    • Views: 397
    Last Post: June 18th, 2013 08:05 PM
    by papibe  Go to last post
  14. How to switch between ethernet adapters eth0 & eth1

    Started by qroshan, June 12th, 2013 04:56 AM
    adapters, eth0, eth1, ethernet
    • Replies: 5
    • Views: 549
    Last Post: June 12th, 2013 09:54 PM
    by steeldriver  Go to last post
  15. [ubuntu] after virtualized ubuntu doesn't detect eth0

    Started by argie01, May 10th, 2013 11:35 AM
    eth0
    • Replies: 5
    • Views: 758
    Last Post: May 13th, 2013 03:50 PM
    by heiko_s  Go to last post
  16. [ubuntu] Ubuntu 13.04 wired networking keeps dropping packets

    Started by viswanathk, May 1st, 2013 10:13 AM
    dropped packets, eth0, network
    • Replies: 0
    • Views: 500
    Last Post: May 1st, 2013 10:13 AM
    by viswanathk  Go to last post
  17. wired connection does not work

    Started by perro68, April 11th, 2013 01:38 AM
    2 Pages
    1 2
    eth0, wired connection
    • Replies: 13
    • Views: 547
    Last Post: April 12th, 2013 03:33 AM
    by perro68  Go to last post
  18. Network with 2 linux pcs via eth0

    Started by luizgguidi, April 6th, 2013 09:23 AM
    eth0, ethernet, network
    • Replies: 2
    • Views: 550
    Last Post: April 7th, 2013 09:14 PM
    by luizgguidi  Go to last post
  19. [ubuntu] Networking quit working in win 7 vmpeed even thoug it claims to have 1 GB/s

    Started by f1ndingwalden, February 11th, 2013 05:49 AM
    eth0, nat, virtual machine, windows 7, wlan0
    • Replies: 2
    • Views: 1,960
    Last Post: February 12th, 2013 08:29 PM
    by f1ndingwalden  Go to last post
  20. How to remove Avahi from ifconfig

    Started by tlotr, February 6th, 2013 06:41 AM
    avahi, dhcp, eth0, ipv4
    • Replies: 3
    • Views: 1,324
    Last Post: February 19th, 2013 05:05 PM
    by tlotr  Go to last post
  21. Network doesn't work on every boot

    Started by NilPointer, January 18th, 2013 10:33 AM
    eth0, eth1, interface, network, udev
    • Replies: 7
    • Views: 759
    Last Post: January 19th, 2013 09:13 PM
    by NilPointer  Go to last post
  22. [ubuntu] No eth0

    Started by TheTardis, January 16th, 2013 07:46 AM
    eth0, no eth0, no internet
    • Replies: 4
    • Views: 434
    Last Post: January 16th, 2013 02:15 PM
    by audiomick  Go to last post
  23. [ubuntu] No inet address (IPv4) but inet6 address (IPv6) using eth0

    Started by MarvinTheRobot, January 3rd, 2013 04:04 PM
    dsl, eth0, ipv4 address, ipv6 eth0 1 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 10,292
    Last Post: January 6th, 2013 03:06 PM
    by steeldriver  Go to last post
  24. [ubuntu] Configuring network: /etc/network/interfaces

    Started by mjobrien, December 21st, 2012 09:51 PM
    /etc/network/interfaces, eth0, networking & wireless
    • Replies: 5
    • Views: 838
    Last Post: December 22nd, 2012 09:30 AM
    by AlexDudko  Go to last post
  25. [ubuntu] Toshiba Satellite no LAN

    Started by patoly77, November 19th, 2012 12:20 AM
    eth0, lan, toshiba
    • Replies: 6
    • Views: 1,040
    Last Post: November 19th, 2012 02:02 AM
    by patoly77  Go to last post
Results 1 to 25 of 185
Page 1 of 8 1 2 3 4