Search:

Tag: error

Page 1 of 121 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds; generated 20 minute(s) ago.

  1. [ubuntu] Browsers don't working

    Started by mark236, 3 Hours Ago 11:59 AM
    browser, error, setting
    • Replies: 2
    • Views: 108
    Last Post: 2 Hours Ago 12:42 PM
    by mark236  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [other] Why is the Chromium don't working?

    Started by mark236, 1 Day Ago 05:08 PM
    browser, chromium, error
    • Replies: 2
    • Views: 158
    Last Post: 1 Day Ago 07:08 PM
    by mark236  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [UbuntuGnome] I can't boot after upgrade to 15.04

    Started by miguel42, 2 Days Ago 03:53 AM
    error, ubuntu 15.04, ubuntu gnome, upgrade 15.04
    • Replies: 3
    • Views: 159
    Last Post: 1 Day Ago 03:56 AM
    by QIII  Go to last post
  4. [ubuntu] Install file.run

    Started by mark236, 2 Days Ago 03:35 PM
    error, run, syntaxerror
    • Replies: 6
    • Views: 230
    Last Post: 2 Days Ago 08:00 PM
    by mark236  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] Failed to fetch upgrade file in Ubuntu 13.04

    Started by Rohan_Paudel, 1 Week Ago 06:19 AM
    error 1 Attachment(s)
    • Replies: 9
    • Views: 241
    Last Post: 1 Week Ago 07:28 AM
    by Bucky Ball  Go to last post
  6. [xubuntu] Failure to download extra data files (ttf-mscorefonts-installer)

    Started by Ricial, 2 Weeks Ago 02:33 PM
    error, font, xubuntu 14.04
    • Replies: 3
    • Views: 249
    Last Post: 2 Weeks Ago 03:25 PM
    by Ricial  Go to last post
  7. [ubuntu] "AC EOB marker is absent" error in Kdenlive/ffmpeg when rendering a video

    Started by tom197, 2 Weeks Ago 07:46 PM
    error, ffmpeg, kdenlive, rendering
    • Replies: 0
    • Views: 185
    Last Post: 2 Weeks Ago 07:46 PM
    by tom197  Go to last post
  8. Ubuntu Studio 14.04 Jack/Firewire: D-BUS: JACK server could not be started.

    Started by mjones1949, 2 Weeks Ago 10:03 PM
    dbus, error, jack, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 521
    Last Post: 1 Week Ago 05:14 PM
    by mjones1949  Go to last post
  9. [SOLVED] ata* Comreset failed error =-16 (or32) on booting

    Started by wavesound, 3 Weeks Ago 02:27 PM
    boot, comreset, error, failed
    • Replies: 1
    • Views: 169
    Last Post: 3 Weeks Ago 02:45 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. Directory not empty error when deleting folder with rm -r and rm -fr

    Started by TheWattsMan, 3 Weeks Ago 07:11 AM
    corruption, error
    • Replies: 4
    • Views: 377
    Last Post: 3 Weeks Ago 05:35 AM
    by TheWattsMan  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [SOLVED] Kubuntu Trusty Won't Update ("No Public Key" Error)

    Started by BlacklightHalo, 3 Weeks Ago 09:23 PM
    error, kubuntu, update
    • Replies: 3
    • Views: 233
    Last Post: 3 Weeks Ago 10:57 PM
    by BlacklightHalo  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. Backup Failing

    Started by ndstate, 3 Weeks Ago 01:48 AM
    backup, deja dup, error
    • Replies: 2
    • Views: 270
    Last Post: 3 Weeks Ago 10:08 PM
    by Bucky Ball  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. " Unable to locate package dhcp-server " while trying to apt-get install dhcp-server

    Started by marnikbruyndonckx, June 13th, 2015 11:36 PM
    dhcp, dhcp-server, error, install
    • Replies: 5
    • Views: 328
    Last Post: June 14th, 2015 02:13 PM
    by steeldriver  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. Display glitching after login

    Started by matthew92, June 9th, 2015 12:05 PM
    display, environment, error 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 294
    Last Post: June 9th, 2015 01:22 PM
    by matthew92  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [lubuntu] Epiphany Browser error/crash

    Started by WacoJohn, May 26th, 2015 05:32 AM
    epiphany, error, oops!
    • Replies: 1
    • Views: 253
    Last Post: June 5th, 2015 07:15 PM
    by WacoJohn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. dpkg: error processing archive

    Started by ctgcwiqc, May 20th, 2015 02:58 AM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    error, sub-process, update, upgrade 12 Attachment(s)
    • Replies: 91
    • Views: 2,854
    Last Post: June 22nd, 2015 06:09 PM
    by ctgcwiqc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. Starting version 219 messay on boot stuck

    Started by Tanner_White, May 16th, 2015 10:06 PM
    boot, error, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 533
    Last Post: May 16th, 2015 10:06 PM
    by Tanner_White  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [ubuntu] Arduino cannot run

    Started by Tran_Phuc_Sang, May 13th, 2015 08:45 AM
    arduino, error
    • Replies: 0
    • Views: 267
    Last Post: May 13th, 2015 08:45 AM
    by Tran_Phuc_Sang  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. Ubuntu keeps freezing, requires hard reboot

    Started by diane8, May 10th, 2015 03:30 AM
    error, freezing system, system freeze, ubuntu freeze 2 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 330
    Last Post: May 10th, 2015 07:04 AM
    by dino99  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. GParted doesn't recognize HDD - No OS installed - Can't do anything

    Started by y-u2untu-4, May 9th, 2015 12:37 PM
    corrupt, error, gparted, thinkpad
    • Replies: 2
    • Views: 402
    Last Post: May 9th, 2015 03:12 PM
    by y-u2untu-4  Go to last post
  21. [ubuntu] CUPS shared printer access ok from Win XP, 7 but not from Windows 8

    Started by James_Newton, May 6th, 2015 01:50 AM
    cups, error, print queue, windows 8
    • Replies: 1
    • Views: 239
    Last Post: May 6th, 2015 01:55 AM
    by James_Newton  Go to last post
  22. [SOLVED] dpkg errors while upgrading

    Started by hypnuntu, April 20th, 2015 09:00 PM
    dpkg, error, upgrading
    • Replies: 7
    • Views: 444
    Last Post: April 21st, 2015 09:12 AM
    by hypnuntu  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [SOLVED] XEN guest cannot open display

    Started by sklpr, April 20th, 2015 01:04 PM
    error, virtualisation, xen, xen guest
    • Replies: 7
    • Views: 402
    Last Post: April 23rd, 2015 11:33 PM
    by sklpr  Go to last post
  24. [lubuntu] Lubuntu won't install: Errors and errors...

    Started by maik4, April 18th, 2015 04:33 PM
    error, irq handler, lubuntu
    • Replies: 8
    • Views: 468
    Last Post: April 26th, 2015 04:44 PM
    by mörgæs  Go to last post
  25. [ubuntu] Ubuntu 14.04.2 USB installation error “mounting /dev/loop0 (…) failed"

    Started by idiotenkonto, April 18th, 2015 02:48 PM
    2 Pages
    1 2
    error, mount, ubuntu, usb
    • Replies: 12
    • Views: 983
    Last Post: April 19th, 2015 07:01 PM
    by sudodus  Go to last post
Results 1 to 25 of 3010
Page 1 of 121 1 2 3 4