Search:

Tag: boot

Page 9 of 191 FirstFirst 6 7 8 9 10 11 12

Search: Search took 0.10 seconds; generated 18 minute(s) ago.

  1. [SOLVED] Services not starting at boot in Ubuntu 12.04 server AMD64

    Started by Shadow aok, October 24th, 2013 09:15 AM
    boot, server, services, start
    • Replies: 3
    • Views: 1,675
    Last Post: October 24th, 2013 10:22 AM
    by Shadow aok  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [SOLVED] Problems with booting (Ubuntu 13.10 on Sony Vaio Pro 13)

    Started by ChiVampir, October 23rd, 2013 07:59 PM
    boot, sony vaio pro, ubuntu 13.10, uefi
    • Replies: 4
    • Views: 8,375
    Last Post: October 24th, 2013 05:34 PM
    by ChiVampir  Go to last post
  3. [other] Boot Windows 8 ISO from GRUB2

    Started by renatose2, October 21st, 2013 10:52 AM
    bios error, boot, grub2, uefi dualboot
    • Replies: 3
    • Views: 2,203
    Last Post: October 21st, 2013 04:38 PM
    by renatose2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] Can't boot from USB on ASUS Eee PC 1215T

    Started by st1led, October 20th, 2013 02:44 PM
    blinking cursor, boot, eeepc, usb stick
    • Replies: 8
    • Views: 5,717
    Last Post: October 25th, 2013 10:45 AM
    by mrgs  Go to last post
  5. [lubuntu] Clean install of ubuntu 13.10 with LVM - boot failure

    Started by virtual_noob, October 20th, 2013 12:08 AM
    boot, ubuntu 13.10
    • Replies: 0
    • Views: 1,206
    Last Post: October 20th, 2013 12:08 AM
    by virtual_noob  Go to last post
  6. [ubuntu] Boot failure, clean install of 13.10 desktop with costum lvm config

    Started by Chris_Foulstone, October 19th, 2013 11:43 PM
    boot, ubuntu 13.10
    • Replies: 0
    • Views: 313
    Last Post: October 19th, 2013 11:43 PM
    by Chris_Foulstone  Go to last post
  7. [ubuntu] Flashing colors and no X Window or Unity after 13.10 upgrade

    Started by AJLeuer, October 18th, 2013 09:08 AM
    boot, display, nvidia, x11
    • Replies: 0
    • Views: 531
    Last Post: October 18th, 2013 09:08 AM
    by AJLeuer  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [ubuntu] Fresh Install, Black Screen, No Response in booting from a USB External Hard Drive

    Started by manu-27993, October 17th, 2013 09:31 AM
    13.04, black sceen, boot, external harddisk
    • Replies: 0
    • Views: 615
    Last Post: October 17th, 2013 09:31 AM
    by manu-27993  Go to last post
  9. [ubuntu] Screwed Up Somewhere: 'grub rescue'

    Started by ReticentGrace, October 16th, 2013 04:38 AM
    boot, boot loader, grub rescue, windows
    • Replies: 3
    • Views: 688
    Last Post: October 16th, 2013 05:31 AM
    by fantab  Go to last post
  10. [ubuntu] Ubuntu 13.04 starts up so slow

    Started by tqjustc, October 15th, 2013 09:00 AM
    boot, start error, ubuntu 13.04
    • Replies: 0
    • Views: 871
    Last Post: October 15th, 2013 09:00 AM
    by tqjustc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [ubuntu] Anyone else experiencing slow boot up with the new NVidia 319 drivers?

    Started by vanessax, October 13th, 2013 09:43 AM
    boot, nvidia
    • Replies: 0
    • Views: 485
    Last Post: October 13th, 2013 09:43 AM
    by vanessax  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] X won't start after Nvidia update on Precise 12.04

    Started by vanessax, October 12th, 2013 10:54 PM
    boot, nvidia, update, xorg
    • Replies: 2
    • Views: 1,623
    Last Post: October 13th, 2013 08:56 AM
    by vanessax  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [SOLVED] Failed boot

    Started by drfox, October 10th, 2013 09:03 PM
    boot, log, xubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 572
    Last Post: October 11th, 2013 05:15 PM
    by oldfred  Go to last post
  14. Ubuntu 13.04 Won't boot properly!

    Started by kyle-sellers2, October 9th, 2013 01:01 PM
    boot, ubuntu 13.04
    • Replies: 7
    • Views: 590
    Last Post: October 9th, 2013 07:37 PM
    by heir4c  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [ubuntu] how do you set up a bootable software RAID1 using the 13.04 64-bit server install?

    Started by stiaszny2, October 8th, 2013 05:51 AM
    13.04 64bit, boot, grub2, software raid
    • Replies: 0
    • Views: 473
    Last Post: October 8th, 2013 05:51 AM
    by stiaszny2  Go to last post
  16. [ubuntu] Installing Ubuntu difficult. Installing Ubuntu with full disk encryption impossible.

    Started by g-curio, October 5th, 2013 08:32 PM
    boot, encryption, installation
    • Replies: 1
    • Views: 572
    Last Post: October 6th, 2013 05:16 AM
    by oldfred  Go to last post
  17. Can't boot Trisquel on HP Pavillion from second hard drive?

    Started by jadopadobhimbhadako, October 3rd, 2013 05:10 PM
    boot, trisquel
    • Replies: 5
    • Views: 1,001
    Last Post: October 3rd, 2013 10:29 PM
    by oldfred  Go to last post
  18. [kubuntu] Can't log in after update, no grub

    Started by Peter_Johnston, September 30th, 2013 09:33 PM
    boot, fails at startup, kubuntu, login
    • Replies: 2
    • Views: 667
    Last Post: October 2nd, 2013 05:32 AM
    by marinara  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. Ubuntu 13.04 won't boot after mobo replacement

    Started by HuaiDan, September 30th, 2013 03:20 PM
    2 Pages
    1 2
    boot, mother board, raring
    • Replies: 11
    • Views: 956
    Last Post: October 1st, 2013 08:23 AM
    by Elfy  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  20. [ubuntu] Bigger boot partition?

    Started by Chris_Torok, September 29th, 2013 06:16 AM
    boot, partition, scripting
    • Replies: 6
    • Views: 802
    Last Post: October 4th, 2013 10:37 AM
    by TheFu  Go to last post
  21. [ubuntu] Cant boot my ubuntu computer

    Started by nigel4, September 29th, 2013 05:38 AM
    boot, dual, problem, ubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 492
    Last Post: September 29th, 2013 08:28 AM
    by sudodus  Go to last post
  22. [SOLVED] Tricky Installation Trouble

    Started by James_Cracknell, September 27th, 2013 12:13 PM
    boot, initramfs
    • Replies: 2
    • Views: 628
    Last Post: September 27th, 2013 05:00 PM
    by James_Cracknell  Go to last post
  23. Unable to boot from live usb on a mac

    Started by peterk2, September 26th, 2013 10:21 PM
    boot, live usb, mac
    • Replies: 2
    • Views: 485
    Last Post: September 28th, 2013 02:04 AM
    by Jonathan Precise  Go to last post
  24. [ubuntu] Ubuntu 13.04 won't boot after install.

    Started by matthew18, September 26th, 2013 04:57 PM
    13.04, boot, problem, ubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 2,932
    Last Post: October 3rd, 2013 10:24 PM
    by oldfred  Go to last post
  25. Ubuntu install showing strange colors all over display

    Started by David_Gard, September 25th, 2013 11:21 AM
    boot, iso, revo, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 498
    Last Post: September 27th, 2013 05:55 PM
    by oldfred  Go to last post
Results 201 to 225 of 4761
Page 9 of 191 FirstFirst 6 7 8 9 10 11 12