Search:

Tag: boot

Page 4 of 199 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. [xubuntu] Installing Xubuntu on a Windows 8 Laptop (UEFI)

    Started by cobradabest, November 30th, 2014 11:54 PM
    boot, iso, usb, xubuntu
    • Replies: 7
    • Views: 563
    Last Post: December 2nd, 2014 04:09 PM
    by oldfred  Go to last post
  2. Boot-repair Issue: The boot configuration data for your PC is missing or contains err

    Started by nemo4, November 30th, 2014 12:03 AM
    boot, dual, repair, windows 8
    • Replies: 1
    • Views: 758
    Last Post: November 30th, 2014 12:40 AM
    by oldfred  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [server] 14.04: startup quirks - some processes don't come up

    Started by sgofferj, November 27th, 2014 01:11 AM
    boot, server 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 524
    Last Post: November 27th, 2014 01:11 AM
    by sgofferj  Go to last post
  4. [ubuntu] Boot stucks at logo screen after upgrading to 14.10

    Started by Nesbitt, November 26th, 2014 01:09 PM
    14.10, boot
    • Replies: 2
    • Views: 271
    Last Post: November 28th, 2014 01:38 PM
    by LAKSHMI_NARAYANAN.  Go to last post
  5. Target file system doesn't have /sbin/init

    Started by shurguywutt, November 26th, 2014 03:58 AM
    boot, init, sbin, target file system
    • Replies: 1
    • Views: 485
    Last Post: November 26th, 2014 09:31 PM
    by shurguywutt  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [SOLVED] Authentication issues when booted into 14.10 - generally terminal works OK

    Started by gelopa, November 20th, 2014 07:32 AM
    authentication, boot, display server, sudo
    • Replies: 3
    • Views: 790
    Last Post: November 25th, 2014 08:52 AM
    by gelopa  Go to last post
  7. [ubuntu] Very slow boot time...

    Started by Marcelo Ruiz, November 17th, 2014 02:46 AM
    14.04 64 bit, boot, slow
    • Replies: 2
    • Views: 766
    Last Post: November 19th, 2014 11:58 PM
    by Marcelo Ruiz  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] Will boot from DVD but wont open Install

    Started by Kehlan_Rutan, November 15th, 2014 08:00 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    boot, image, image burning, install 2 Attachment(s)
    • Replies: 31
    • Views: 1,110
    Last Post: December 11th, 2014 02:54 PM
    by Kehlan_Rutan  Go to last post
  9. [ubuntu] Installed Ubuntu 14.04 on my computer, won't boot, says no OS on hard disk

    Started by vanceternowski, November 14th, 2014 03:11 AM
    boot, operating system, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 445
    Last Post: November 14th, 2014 05:12 AM
    by JeQhdMD  Go to last post
  10. [ubuntu] System can only boot after restart from live disk

    Started by daniel212, November 11th, 2014 03:01 AM
    boot, grub, live disk
    • Replies: 7
    • Views: 440
    Last Post: November 17th, 2014 02:18 AM
    by leclerc65  Go to last post
  11. [SOLVED] black screen after kubuntu logo, can only boot into a terminal

    Started by joomla1, November 4th, 2014 07:31 AM
    black screen, boot, kubuntu, login
    • Replies: 1
    • Views: 1,578
    Last Post: November 4th, 2014 08:50 AM
    by joomla1  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [SOLVED] Problems retaining text console during boot (12.04.5)

    Started by Jonathan L, November 3rd, 2014 09:11 PM
    boot, framebuffer, grub, text 2 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 464
    Last Post: November 5th, 2014 12:04 PM
    by Jonathan L  Go to last post
  13. Essentially, it won't boot properly.

    Started by whizzer2, November 3rd, 2014 04:17 PM
    boot, boot failure, dual boot, grub
    • Replies: 1
    • Views: 392
    Last Post: November 3rd, 2014 04:29 PM
    by Bucky Ball  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [lubuntu] Lubuntu does not boot

    Started by Umut_Tundemir, November 2nd, 2014 07:15 PM
    boot, grub, lubuntu
    • Replies: 7
    • Views: 558
    Last Post: November 4th, 2014 04:46 PM
    by Umut_Tundemir  Go to last post
  15. [ubuntu] Accidetally deleted essential GRUB files, please help!

    Started by dillorr, October 29th, 2014 09:05 PM
    boot, grub, rescue, ubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 450
    Last Post: October 30th, 2014 10:26 AM
    by kc1di  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. cannot boot ubuntu gmome 14.04

    Started by amrithmmh, October 25th, 2014 01:37 PM
    boot
    • Replies: 0
    • Views: 172
    Last Post: October 25th, 2014 01:37 PM
    by amrithmmh  Go to last post
  17. [SOLVED] BIOS "No Operating System Found" error

    Started by mark171, October 24th, 2014 10:39 PM
    2 Pages
    1 2
    bios, boot, usb
    • Replies: 13
    • Views: 952
    Last Post: October 30th, 2014 09:46 AM
    by mark171  Go to last post
  18. 14.10 won't boot on Samsung Series 9 NPX9003D

    Started by sir-marky, October 24th, 2014 08:30 PM
    14.10, boot, samsung series 9, uefi
    • Replies: 1
    • Views: 538
    Last Post: October 29th, 2014 09:55 PM
    by sir-marky  Go to last post
  19. [ubuntu] "random: nonblocking pool initialized" hanging 5 s during boot

    Started by flavio newbie, October 24th, 2014 05:13 PM
    boot, nonblocking, pool, random
    • Replies: 0
    • Views: 1,498
    Last Post: October 24th, 2014 05:13 PM
    by flavio newbie  Go to last post
  20. Mac osX Yosemite doesn't recognize ubuntu partition

    Started by julio11, October 24th, 2014 03:14 AM
    boot, mac, ubuntu 14.04 lts
    • Replies: 2
    • Views: 495
    Last Post: October 24th, 2014 05:23 AM
    by tgalati4  Go to last post
  21. [server] Ubuntu Server loses sda on boot

    Started by landothedead2, October 22nd, 2014 07:48 PM
    boot, fstab, hard disk, server
    • Replies: 2
    • Views: 302
    Last Post: October 23rd, 2014 05:21 AM
    by landothedead2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [ubuntu] Windows 7 + Ubuntu dual boot -- Windows won't load

    Started by SeishiroSakura, October 22nd, 2014 04:08 PM
    boot, dual, dualboot
    • Replies: 1
    • Views: 670
    Last Post: October 22nd, 2014 04:28 PM
    by oldfred  Go to last post
  23. [ubuntu] Pink colour Border and some glitches appear before starting Ubuntu 14.04

    Started by christopher21, October 21st, 2014 04:49 PM
    boot, glitches
    • Replies: 7
    • Views: 355
    Last Post: October 23rd, 2014 03:21 PM
    by christopher21  Go to last post
  24. [xubuntu] GNU GRUB Menu inoperable from keyboard

    Started by alan41, October 21st, 2014 04:29 PM
    boot, grub, keyboard
    • Replies: 1
    • Views: 344
    Last Post: November 1st, 2014 08:29 AM
    by Alireza_Zamani  Go to last post
  25. Ubuntu won't dual boot with windows 8

    Started by Martin_Kellner, October 17th, 2014 11:17 PM
    boot, windows 8
    • Replies: 5
    • Views: 373
    Last Post: October 18th, 2014 06:02 PM
    by oldfred  Go to last post
Results 76 to 100 of 4952
Page 4 of 199 1 2 3 4 5 6 7