Search:

Tag: audio

Page 16 of 96 FirstFirst 13 14 15 16 17 18 19

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. [ubuntu] Pulseaudio problem

    Started by lt_y3k, January 6th, 2011 10:25 PM
    2 Pages
    1 2
    audio, pulse, sound, tano, vlc 1 Attachment(s)
    • Replies: 18
    • Views: 2,683
    Last Post: January 28th, 2011 03:28 AM
    by lidex  Go to last post
  2. [ubuntu] Ubuntu 10.10 Alienware m9750 Audio problems

    Started by rooneybuk, January 6th, 2011 12:22 PM
    10.10, audio, m9750, maverick, not working
    • Replies: 0
    • Views: 633
    Last Post: January 6th, 2011 12:22 PM
    by rooneybuk  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [ubuntu] Audio out of sync after creating .iso using brasero with version 10.04

    Started by dhtcqb7, January 5th, 2011 11:05 PM
    .iso, audio, brasero, dvd audio, sync
    • Replies: 1
    • Views: 557
    Last Post: January 6th, 2011 03:44 AM
    by dhtcqb7  Go to last post
  4. [ubuntu] Can't find soundcard anymore.

    Started by gdpt, January 4th, 2011 02:15 PM
    alsa, audio, card, gateway, sound
    • Replies: 4
    • Views: 1,482
    Last Post: January 18th, 2011 01:07 AM
    by davidgutu  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] sound volume adjusts itself

    Started by bmwheaven, January 3rd, 2011 04:21 PM
    2 Pages
    1 2
    audio, volume
    • Replies: 12
    • Views: 1,717
    Last Post: March 6th, 2011 03:18 PM
    by bmwheaven  Go to last post
  6. [SOLVED] Help -- Sound issues

    Started by JMatthewman, January 2nd, 2011 10:38 PM
    audio, help a noob, sound, sound preferences 1 Attachment(s)
    • Replies: 4
    • Views: 654
    Last Post: January 4th, 2011 02:23 AM
    by lidex  Go to last post
  7. [SOLVED] Low microphone level on shuttle SG41J1 XPC

    Started by barratt_sab, January 2nd, 2011 08:34 PM
    alsa, audio, microphone, shuttle
    • Replies: 1
    • Views: 934
    Last Post: January 2nd, 2011 10:31 PM
    by dbutcher  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [ubuntu] Why volumes are MUTED by default?

    Started by asbesto, January 1st, 2011 01:18 PM
    audio, choices, problem, stupidity, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 387
    Last Post: January 1st, 2011 01:18 PM
    by asbesto  Go to last post
  9. [ubuntu] VLC playes problem

    Started by suryak, January 1st, 2011 11:23 AM
    audio, ubuntu 9.10, vlc bug, vlc ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 571
    Last Post: January 1st, 2011 02:20 PM
    by mc4man  Go to last post
  10. [SOLVED] No sound device in 10.10, hda-intel

    Started by battybiologist, January 1st, 2011 06:09 AM
    audio, azalia, hda-intel, lenovo, no sound 10.10
    • Replies: 4
    • Views: 2,427
    Last Post: January 2nd, 2011 10:22 AM
    by battybiologist  Go to last post
  11. [xubuntu] Bluetooth headset and ALSA vs. PulseAudio

    Started by Graeme.N, December 30th, 2010 05:27 AM
    alsa, audio, bluetooth, pulseaudio, xubuntu 10.10
    • Replies: 5
    • Views: 6,351
    Last Post: April 8th, 2011 09:58 AM
    by dmizer  Go to last post
  12. [ubuntu] Static and snow when recording audio

    Started by serotta_rider, December 29th, 2010 10:34 PM
    alsa, audio
    • Replies: 0
    • Views: 435
    Last Post: December 29th, 2010 10:34 PM
    by serotta_rider  Go to last post
  13. [SOLVED] [C++] libvorbis Linking Error

    Started by dodle, December 28th, 2010 10:16 PM
    audio, decode, ogg, vorbis
    • Replies: 2
    • Views: 1,426
    Last Post: December 28th, 2010 10:42 PM
    by dodle  Go to last post
  14. [ubuntu] burning wav files for CD player

    Started by aqshin, December 28th, 2010 09:25 PM
    audio, burn cd-rw, cdda, wav
    • Replies: 4
    • Views: 1,103
    Last Post: December 31st, 2010 11:05 PM
    by BicyclerBoy  Go to last post
  15. [ubuntu] Sound suddenly stopped working on Maverick

    Started by sharat87, December 28th, 2010 09:56 AM
    2 Pages
    1 2
    audio, sound, ubuntu 10.10
    • Replies: 16
    • Views: 3,291
    Last Post: June 7th, 2011 02:53 AM
    by buknoii  Go to last post
  16. [ubuntu] Recording with arecord -need help

    Started by arvindp3, December 27th, 2010 05:57 AM
    2 Pages
    1 2
    alsa, arecord, audio, capture audio 1 Attachment(s)
    • Replies: 12
    • Views: 4,084
    Last Post: October 4th, 2011 10:33 PM
    by super1285  Go to last post
  17. [ubuntu] Ubuntu wont recognize speakers

    Started by mustis81, December 26th, 2010 10:59 PM
    audio
    • Replies: 9
    • Views: 1,477
    Last Post: January 7th, 2011 04:50 PM
    by b0b138  Go to last post
  18. [ubuntu] laptop audio working only from left side

    Started by sowdust, December 26th, 2010 01:57 PM
    acer, audio, stereo, travelmate 3550
    • Replies: 1
    • Views: 1,097
    Last Post: December 28th, 2010 02:51 PM
    by sowdust  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [xubuntu] Long delay after playing any audio

    Started by plaa, December 25th, 2010 05:20 PM
    audio, bug, delay, pause
    • Replies: 4
    • Views: 1,177
    Last Post: November 30th, 2011 07:23 PM
    by ajgallego  Go to last post
  20. [other] functioning VST'S dssi-vst *LIST*

    Started by calgarc, December 24th, 2010 09:52 PM
    audio, dssi-vst, music, vsts, wine
    • Replies: 2
    • Views: 1,363
    Last Post: December 25th, 2010 09:11 AM
    by calgarc  Go to last post
  21. [ubuntu] Webbrowser crashes when using Internet DJ Console

    Started by Minardi, December 23rd, 2010 11:13 AM
    audio, crashes, firefox, idjc, jack
    • Replies: 0
    • Views: 522
    Last Post: December 23rd, 2010 11:13 AM
    by Minardi  Go to last post
  22. [xubuntu] Crackling and popping sound on my HP Mini 311

    Started by M4he, December 20th, 2010 04:00 PM
    audio, hp mini 311, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 802
    Last Post: December 20th, 2010 04:00 PM
    by M4he  Go to last post
  23. [SOLVED] Burn audio cd

    Started by toolmania1, December 20th, 2010 04:19 AM
    audio, compact disc, ubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 1,206
    Last Post: June 11th, 2011 02:38 AM
    by toolmania1  Go to last post
  24. [ubuntu] Scratching noise when playing music/Thai fonts rendered strangely

    Started by makescents, December 18th, 2010 01:18 AM
    audio, chromium, scratchy, tinny
    • Replies: 0
    • Views: 532
    Last Post: December 18th, 2010 01:18 AM
    by makescents  Go to last post
  25. [ubuntu] Ubuntu 9.10 on Thinkpad X61s does not auto-detect when microphone plugged in or out

    Started by swiss-chris, December 16th, 2010 04:18 PM
    audio, auto-detect, laptop, microphone, sound
    • Replies: 0
    • Views: 600
    Last Post: December 16th, 2010 04:18 PM
    by swiss-chris  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 376 to 400 of 2396
Page 16 of 96 FirstFirst 13 14 15 16 17 18 19