Search:

Tag: alsa

Page 1 of 59 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. [SOLVED] Make Java or OpenJDK use ALSA

    Started by marseille2, 5 Hours Ago 03:08 PM
    alsa, java, openjdk7, ubuntustudio 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 89
    Last Post: 5 Hours Ago 03:08 PM
    by marseille2  Go to last post
  2. [SOLVED] Built-in microphone horrible recording

    Started by ma__ska, 2 Days Ago 05:18 PM
    alsa, audio, audio 14.04, input sound
    • Replies: 1
    • Views: 105
    Last Post: 2 Days Ago 05:33 PM
    by ma__ska  Go to last post
  3. [ubuntu] White and hissing noise in headphones, not present in Windows

    Started by dijsss, 6 Days Ago 05:40 PM
    alsa, audio, headphones
    • Replies: 1
    • Views: 167
    Last Post: 5 Days Ago 02:57 PM
    by petarivanov1985  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. on board sound card doesn't get recognised

    Started by sgiannop, 3 Weeks Ago 11:51 AM
    alsa, audio, sound
    • Replies: 1
    • Views: 177
    Last Post: 3 Weeks Ago 01:12 PM
    by sgiannop  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. Focurite Scarlett shuts audio out off at Ubuntu boot

    Started by franklinrmaui, 3 Weeks Ago 05:36 AM
    alsa
    • Replies: 1
    • Views: 134
    Last Post: 3 Weeks Ago 07:45 AM
    by Bucky Ball  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [SOLVED] Unable to get sound working. Ubuntu Server 14.04.3

    Started by cgarz, 4 Weeks Ago 07:19 PM
    alsa, server, sony vaio, soundcard
    • Replies: 1
    • Views: 193
    Last Post: 4 Weeks Ago 11:17 PM
    by cgarz  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. [SOLVED] Sound not working on Ubuntu 14.04 LTS aplay, pacmd not showing cards

    Started by krishadhithya-acco, December 30th, 2015 11:44 PM
    2 Pages
    1 2
    alsa, aplay, driver, sound 2 Attachment(s)
    • Replies: 14
    • Views: 834
    Last Post: January 1st, 2016 04:31 PM
    by krishadhithya-acco  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. Constant noise in speakers (rear and front)

    Started by Vrong, December 12th, 2015 05:57 PM
    alsa, noise, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 288
    Last Post: December 12th, 2015 05:57 PM
    by Vrong  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] Clueless. ALSA/Pulse/JACK. Fixing audio for Yeti Pro microphone and basic sound.

    Started by JCopse, December 9th, 2015 04:59 PM
    alsa, jack, microphone, pulse
    • Replies: 1
    • Views: 204
    Last Post: December 10th, 2015 01:41 PM
    by JCopse  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. PCH Audio Missing

    Started by antar, December 5th, 2015 07:45 AM
    alsa, audio
    • Replies: 2
    • Views: 296
    Last Post: December 9th, 2015 03:18 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. amdgpu: ALSA 5.1 works! But pulseaudio 5.1 does not

    Started by bmlong137, November 30th, 2015 08:49 PM
    4.2, alsa, pulseaudio, surround sound
    • Replies: 4
    • Views: 422
    Last Post: December 23rd, 2015 06:29 AM
    by blm-ubunet  Go to last post
  12. No sound since update.

    Started by Thomas_Soenen, November 19th, 2015 10:31 AM
    alsa, alsamixer, pulse audio, sound
    • Replies: 9
    • Views: 358
    Last Post: November 20th, 2015 11:54 PM
    by pqwoerituytrueiwoq  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. No audio after Samba install (Ubuntu 15.10), "Dummy Output" Device listed instead

    Started by Willem_Hillier, November 19th, 2015 12:51 AM
    alsa, audio, pulseaudio, ubuntu 15.10
    • Replies: 1
    • Views: 393
    Last Post: November 19th, 2015 02:03 AM
    by Willem_Hillier  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [SOLVED] Sound not working

    Started by radu-stochitoiu, November 15th, 2015 08:38 AM
    alsa, headphone, pulse, sound
    • Replies: 5
    • Views: 421
    Last Post: November 16th, 2015 10:52 PM
    by pqwoerituytrueiwoq  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. cannot store Alsa volume settings

    Started by Dedalus1983, November 10th, 2015 08:03 PM
    alsa, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 208
    Last Post: November 10th, 2015 08:03 PM
    by Dedalus1983  Go to last post
  16. [ubuntu] M-Audio Delta 1010 how to get 8 channels recognized by Pulse Audio

    Started by mike4ubuntu, November 2nd, 2015 07:58 PM
    alsa, default.pa, m-audio delta 1010, pulse audio
    • Replies: 8
    • Views: 313
    Last Post: November 13th, 2015 06:57 PM
    by mike4ubuntu  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. I need a way to tell pulseaudio which device to use/see when it is runned.

    Started by vyacheslav-sahno, October 30th, 2015 11:56 AM
    alsa, audio, pulseaudio
    • Replies: 3
    • Views: 398
    Last Post: October 31st, 2015 02:52 PM
    by vyacheslav4  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. [ubuntu] Microphone not working (both inbuilt and line)

    Started by thddev, October 7th, 2015 07:17 AM
    alsa, mic
    • Replies: 0
    • Views: 286
    Last Post: October 7th, 2015 07:17 AM
    by thddev  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [all variants] Advisory installing late-model Creative internal sound card(s)

    Started by bcschmerker, October 6th, 2015 03:55 AM
    alsa, audigy rx
    • Replies: 0
    • Views: 237
    Last Post: October 6th, 2015 03:55 AM
    by bcschmerker  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  20. [ubuntu] Ubuntu 15.04 Audio Glitches

    Started by tehtotalpwnage, October 2nd, 2015 04:58 AM
    alsa, audio, pulseaudio, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 512
    Last Post: October 2nd, 2015 10:53 AM
    by Temüjin  Go to last post
  21. 3,5mm combo jack (ASUS X550VB)

    Started by Jan_Strek, September 24th, 2015 06:44 PM
    alsa, sound, ubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 489
    Last Post: September 26th, 2015 01:01 AM
    by Jan_Strek  Go to last post
  22. HP Envy with Beats Audio 2.1 Realtek

    Started by inverged, September 16th, 2015 10:14 PM
    alsa, pulseaduio, subwoofer
    • Replies: 0
    • Views: 372
    Last Post: September 16th, 2015 10:14 PM
    by inverged  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. [SOLVED] No sound. Tried several things. It worked before.

    Started by Nixarter, September 15th, 2015 06:58 AM
    alsa, no sound 1 Attachment(s)
    • Replies: 4
    • Views: 1,276
    Last Post: September 17th, 2015 08:36 AM
    by Nixarter  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [ubuntu] No HDMI sound output Ubuntu 15.04

    Started by KuJiM, September 13th, 2015 03:52 PM
    alsa, hdmi, sound, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 557
    Last Post: September 13th, 2015 03:52 PM
    by KuJiM  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [SOLVED] Only dummy output available kernel 3.19

    Started by f_padia, August 25th, 2015 10:51 PM
    alsa, audio, kernel 3.19, pulseaudio
    • Replies: 4
    • Views: 658
    Last Post: August 28th, 2015 09:40 PM
    by f_padia  Go to last post
Results 1 to 25 of 1469
Page 1 of 59 1 2 3 4