Search:

Tag: alc888

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] Sound in analog jack headphones is heavily low when fully plugged into PC

    Started by tuner90, August 24th, 2014 03:23 PM
    2 Pages
    1 2
    alc888, intel hda, pulseaudio, ubuntu 14.04
    • Replies: 10
    • Views: 594
    Last Post: August 28th, 2014 09:46 PM
    by tuner90  Go to last post
  2. Realtek ALC888 Soundcard fails to make any sound

    Started by DiscoDave95, March 22nd, 2014 04:39 PM
    12.04, alc888, no sound
    • Replies: 2
    • Views: 606
    Last Post: March 29th, 2014 09:19 PM
    by DiscoDave95  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] inbuilt microphone not working

    Started by NikitaLoik, May 10th, 2013 11:31 AM
    alc888, medion, microphone problem, snd_hda_intel
    • Replies: 3
    • Views: 604
    Last Post: May 15th, 2013 03:42 AM
    by NikitaLoik  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] Does Realtek ALC888 sound lack the ability to capture its own audio?

    Started by jgcsd, September 14th, 2012 02:54 PM
    alc888, audio, capture, sound, source
    • Replies: 1
    • Views: 996
    Last Post: September 14th, 2012 04:50 PM
    by wyliecoyoteuk  Go to last post
  5. [xubuntu] Realtek HD ALC888 Makes No Sound

    Started by Burky, July 23rd, 2012 01:48 AM
    3 Pages
    1 2 3
    11.10, alc888, sound, xubuntu
    • Replies: 21
    • Views: 6,399
    Last Post: July 31st, 2012 04:39 PM
    by Burky  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] Realtek ALC888 - No Sound

    Started by Duvrazh, May 7th, 2011 08:12 PM
    11.04, alc888, alsa, realtek, sound
    • Replies: 4
    • Views: 1,222
    Last Post: May 13th, 2011 02:00 AM
    by Marc Blum  Go to last post
  7. [ubuntu] Need further assistance with my snd_hda_intel quadraphonic sound not working

    Started by miekrand, December 30th, 2010 12:12 AM
    alc1200, alc888, snd-hda-intel
    • Replies: 1
    • Views: 752
    Last Post: December 30th, 2010 02:28 AM
    by miekrand  Go to last post
  8. [all variants] Line out doesn't work. HDA Intel, Realtek ALC888

    Started by LucasAdams, October 31st, 2010 06:09 AM
    alc888
    • Replies: 0
    • Views: 974
    Last Post: October 31st, 2010 06:09 AM
    by LucasAdams  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [ubuntu] Realtek onboard sound issue

    Started by M4he, July 5th, 2010 03:27 PM
    2 Pages
    1 2
    alc888, audio issue, hda-intel, realtek
    • Replies: 19
    • Views: 3,666
    Last Post: November 4th, 2010 03:01 PM
    by Lobby Dosser  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. [kubuntu] HDMI trouble: only clone mode works and no sound

    Started by Destr0, May 19th, 2010 09:02 PM
    10.04, alc888, hdmi, kubuntu, shuttle
    • Replies: 5
    • Views: 2,515
    Last Post: June 16th, 2010 06:34 AM
    by Destr0  Go to last post
  11. [ubuntu] Setting up surround sound via digital cable

    Started by [HUN]Minigun, April 14th, 2010 02:17 PM
    alc888, coaxial, digital sound, dolby digital, iev958
    • Replies: 2
    • Views: 1,562
    Last Post: November 2nd, 2010 04:53 AM
    by mgmeskill  Go to last post
  12. [ubuntu] Audio Issues in 9.10 64 bit, ALC888, Sound in Some Places, Others Not So much!

    Started by spooled_u, March 27th, 2010 08:23 PM
    64 bit, alc888, audio, mp3, realtek
    • Replies: 1
    • Views: 675
    Last Post: March 28th, 2010 05:42 PM
    by spooled_u  Go to last post
  13. [ubuntu] Surround Sound with ALC888 intel DG31PR Gude

    Started by Dimitree, March 16th, 2010 08:02 AM
    alc888, dg31pr, surround sound
    • Replies: 3
    • Views: 3,261
    Last Post: September 21st, 2010 08:14 PM
    by freestuf69  Go to last post
  14. [ubuntu] No Sound after Update with Realtek ALC888

    Started by Zitroneneis, March 10th, 2010 02:34 PM
    alc888, no sound, no sound 9.10, realtek alc888
    • Replies: 8
    • Views: 7,474
    Last Post: February 2nd, 2013 10:43 PM
    by Aprilpaul  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [ubuntu] Realtek ALC888 and 9.10 32 bit

    Started by bdragos, February 26th, 2010 04:38 AM
    9.10 32, alc888, ga-m78sm-s2h, karmic 32, realtek
    • Replies: 1
    • Views: 1,205
    Last Post: February 27th, 2010 01:08 AM
    by bdragos  Go to last post
  16. [SOLVED] No sound: Need help with a seemingly common problem

    Started by cguwilliams, September 11th, 2009 06:12 AM
    2 Pages
    1 2
    alc888, sound
    • Replies: 19
    • Views: 1,851
    Last Post: October 31st, 2009 08:23 PM
    by cguwilliams  Go to last post
  17. [SOLVED] No sound from external jack-plug speakers!

    Started by Oestergaard, September 1st, 2009 09:46 PM
    alc888, external speakers, hda intel, issue, ubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 1,434
    Last Post: September 2nd, 2009 12:40 PM
    by Oestergaard  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. [ubuntu] Relatively low volume

    Started by ivanko.rus, July 21st, 2009 08:22 AM
    2 Pages
    1 2
    alc888, linux, low, ubuntu, volume
    • Replies: 18
    • Views: 1,388
    Last Post: August 1st, 2009 04:36 AM
    by yoda2nd  Go to last post
  19. [ubuntu] on Averatec 2500 (model# N2573VH1E-1)

    Started by lgambit, June 16th, 2009 11:58 PM
    alc888, averatec 2500 series, madwifi 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 903
    Last Post: June 16th, 2009 11:58 PM
    by lgambit  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  20. [kubuntu] Mute speakers when plugging in head phones with ALC888 on MSI Notebook (SOLVED)

    Started by ralph.eichelberger, May 15th, 2009 12:34 PM
    alc888, headphone jack, msi pr211, mute speaker
    • Replies: 0
    • Views: 1,668
    Last Post: May 15th, 2009 12:34 PM
    by ralph.eichelberger  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [ubuntu] HOWTO: Help for HDA Intel/ALC888 & No Sound on Jaunty 9.04

    Started by wyth, May 8th, 2009 05:32 PM
    9.04, alc888, hda intel, jaunty, no sound
    • Replies: 1
    • Views: 5,953
    Last Post: May 14th, 2009 09:34 AM
    by Spaced  Go to last post
  22. [ubuntu] No Sound snd-hda-intel ALC888

    Started by treezrppl2, May 1st, 2009 04:37 AM
    alc888, audio problems, jaunty 64 bit, snd-hda-intel
    • Replies: 1
    • Views: 2,134
    Last Post: May 2nd, 2009 04:07 AM
    by treezrppl2  Go to last post
  23. [kubuntu] very low sound when using headphones but normal snd through speakers.--followed guide

    Started by Maerwyn, March 28th, 2009 04:19 AM
    alc888, headphones, volume trouble
    • Replies: 9
    • Views: 7,141
    Last Post: March 28th, 2009 05:46 PM
    by warfacegod  Go to last post
  24. [ubuntu] Realtek ALC888 and Skype (front and rear panel) configuration - Ubuntu 8.10 Intrepid

    Started by slayer^_^, January 4th, 2009 08:29 PM
    alc888, front panel, realtek, skype, skype 2.0
    • Replies: 6
    • Views: 3,419
    Last Post: January 6th, 2009 01:41 PM
    by slayer^_^  Go to last post
  25. [ubuntu] Strange sound problem with 8.10 installation

    Started by damnbiker, November 16th, 2008 06:02 PM
    alc888, alsa, hdmi, sound, spdif
    • Replies: 3
    • Views: 790
    Last Post: November 17th, 2008 11:19 PM
    by damnbiker  Go to last post
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2