Results 1 to 6 of 6

Thread: Email settings

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Beans
    330
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Email settings

    Hi,

    I'm trying to change the email address for the forums, but on the email address I want to use I do not get the activation email. Where as with gmail it works fine.

    Need some assistance with this. Hope its not the wrong place to post. Many thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Beans
    330
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Email settings

    Oh dear, it is the wrong place to post

    Admin/staff - please move the post to the Feedback and help please. Apologies for the mistake

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Beans
    23,308
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Email settings

    Quote Originally Posted by rampageoberon View Post
    Oh dear, it is the wrong place to post

    Admin/staff - please move the post to the Feedback and help please. Apologies for the mistake
    Moved as requested

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Beans
    330
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Email settings

    Any ideas why I would not get the activation email on the address I want to use?

    Incase it helps I've got that account for launchpad and other forums working fine.

    thanks

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Manchester, UK
    Beans
    10,281
    Distro
    Ubuntu

    Re: Email settings

    If you're just changing the email address, I don't think it would re-send a validation email.

    Either way, have you checked the spam folder of your email account?

  6. #6
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Beans
    330
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Email settings

    yes I have checked the spam folder and nothing there.

    Changed the email to the address I wanted and wasn't receiving any notifications for a couple of days.

    Changed it back to gmail today and received an email for activation and am getting notifications fine now.

    Seems a bit strange i know

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •