Results 1 to 4 of 4

Thread: Connecting to Wireless Newtork - Computer Freezes

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    2

    Arrow Connecting to Wireless Newtork - Computer Freezes

    Hey everyone -
    I've had Ubuntu for a while but never really used it much for one big reason - no internet connection! So I finally got around to buying a wireless card and I'm working on installing it now. I followed some guides in the forum and was able to get everything installed using ndiswrapper just great. Now when I click on the network icon thing in the upper right corner, the 2 available wireless networks are available.

    So I select the network in my home and it prompts me for the password and after entering that it starts to connect - icon changes and says it's trying to acquire a key. At this point though the computer just freezes up - mouse, keyboard, everything. Anybody have any suggestions as to what to do???

    I have it hooked up through a wired connection now so if anything needs to be downloaded I can do that. The card I'm using is a Linksys WMP300N (PCI card) and I'm running Gusty Ubuntu (7.10). Any help? I'd really like to get this done ASAP so I can return the network cable back to work!

    Thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Beans
    2

    Re: Connecting to Wireless Newtork - Computer Freezes

    Bump
    I'd really appreciate any help with this...Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Beans
    1

    Re: Connecting to Wireless Newtork - Computer Freezes

    I am having the same issue using Ubuntu 8.10.

    AMD 62 FX 64
    D-link DWA 552 Wireless card using wireless N
    ASUS Crosshair motherboard

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Birmingham, England
    Beans
    181
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Connecting to Wireless Newtork - Computer Freezes

    I'm having the exact same issues using Ubuntu Jaunty on ASUS X50SL-AP124C laptop http://www.ebuyer.com/product/144182

    Sometimes it works, sometimes it freezes
    I'm on The Web | Flickr | tumblr
    My computer: Dell Studio 1555: Pentium Dual Core T4300(2.1GHz,800MHz,1MB), 4096MB 800MHz DDR2 Dual Channel, 512 MB ATI Mobility RADEON HD 4570
    Please don't send PM's asking for help. Use the forum instead

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •