Results 1 to 6 of 6

Thread: Ubuntu isn't loading in Hardy

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    4

    Unhappy Firefox isn't loading in Hardy

    EDIT: SOrry for the error at the title, I think I was distracted...

    after a disk fsck during startup Firefox 3.0 isn't loading anymore, I click on the shortcuts and only shows "Loading Mozilla Firefox..." and then nothing, then I type "firefox" on commmand and doesn't gave me any input, it's just:
    Code:
    kael@kinich:~$ firefox
    kael@kinich:~$
    And nothing else happens... I installed Ephipany in order to browse the forums... any ideas, I'm worried since it seems like a lot of stuff depends of firefox.
    Last edited by JH.Kael; October 19th, 2008 at 07:20 PM. Reason: Typo at the title

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    PR Bulgaria
    Beans
    109
    Distro
    Kubuntu

    Re: Ubuntu isn't loading in Hardy

    erm... reinstall firefox?

    Code:
    sudo apt-get remove firefox
    sudo apt-get install firefox

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    4

    Re: Ubuntu isn't loading in Hardy

    Quote Originally Posted by Hangwire View Post
    erm... reinstall firefox?

    Code:
    sudo apt-get remove firefox
    sudo apt-get install firefox
    Isn't working, I unisntalled, restarted, then reinstalled and still the same problem

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    PR Bulgaria
    Beans
    109
    Distro
    Kubuntu

    Re: Ubuntu isn't loading in Hardy

    Did you try running it in safe mode?

    Code:
    firefox -safe-mode

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    4

    Re: Ubuntu isn't loading in Hardy

    Quote Originally Posted by Hangwire View Post
    Did you try running it in safe mode?

    Code:
    firefox -safe-mode
    Thanks, that worked, sorry for the newb question, i was really lost, I wonder why doesnt started normally until trying safe mode...

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oregon, US
    Beans
    1,541
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Ubuntu isn't loading in Hardy

    Could be something messed up in your profile. /home/you/.mozilla

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •