Results 1 to 3 of 3

Thread: Sound doesn't work simultaneously

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    77

    Sound doesn't work simultaneously

    Hi, so when I listen to my music on Amarok, everything is fine but when I go on YouTube, the video plays but the sound doesn't. When I pause my song on Amarok and reload the youtube video, the video and sound will work. When I'm done youtubing, and resume my music in Amarok, it plays but no sound is coming out of my speakers. I then have to close both firefox and amarok (soemtimes even forcequit), and then open amarok, and the sound works again. This is pretty inconvenient as everytime I want to watch youtube, I have to pause my amarok before I open firefox in order to make the sound work. It isn't just for youtube, it's for the browser in general. I though this was normal for Ubuntu ever since I installed it but I just talked to my friend today and it seems he doesn't have that problem. Can anyone help? Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Atlanta, GA USA
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Sound doesn't work simultaneously

    Code:
    sudo apt-get install libflashsupport
    if firefox is open, restart it.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    77

    Re: Sound doesn't work simultaneously

    Whoa thanks you just made my life happier

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •