Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: problem using mencoder

  1. #11
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    85

    Re: problem using mencoder

    Thanks, I'll try it out tonight.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    85

    Re: problem using mencoder

    It created a file, but no sound when I played it. I did have to install sox.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Italy
    Beans
    501
    Distro
    Kubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: problem using mencoder

    well the problem is your audio card it's not set very well so mencoder cannot open your device to capture audio .

    you have to fix this problem first. IT very important install sox library to record better and set volumes on gnome-mixer or in kmix (kde)

  4. #14
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    85

    Re: problem using mencoder

    Thanks for spending so much time to help. The audio controller is built on the motherboard, not a separate card. Ekiga doesn't seem to have any trouble recording. I'll keep plugging away at it, but for now I think this will not be a first priority for me.

  5. #15
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Italy
    Beans
    501
    Distro
    Kubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: problem using mencoder

    maybe you could find out what kind of input erika uses and so try somethings ... i don't know

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •