Results 1 to 3 of 3

Thread: I have a problem (pictures)

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Huddinge, Stockholm, SWE
    Beans
    80

    I have a problem (pictures)

    Customised a little and this is what happend.

    How do I fix this. I want that windows panel to be shown.
    Attached Images Attached Images
    Primary: Debian 6.0 (64 bit) with Gnome. 4 GiB RAM, 689 GiB + 917 GiB (ext4), 2.40GHz Intel Core 2 Quad, nVidia GeForce 9600GT 512 MiB.
    Laptop: Debian 6 (64 bit) with Gnome. 2 GiB RAM, 120 GiB HDD (ext4), 1.5GHz Inte Core 2 Duo.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Beans
    23,290
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: I have a problem (pictures)

    Quote Originally Posted by Jojan View Post
    Customised a little and this is what happend.

    How do I fix this. I want that windows panel to be shown.
    Hi and it appears you have not title bars on the windows. Do you have the windows decorations checked in the advance desktop effects (CCSM)? Are you using emerald, use the command
    Code:
    emerald --replace
    You could also check out the FAQ's in the top of the sticky's.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Huddinge, Stockholm, SWE
    Beans
    80

    Re: I have a problem (pictures)

    Either I fixed this by myslef or I just did something else. But thank you for the tip, if it would happen again.

    I did not use Emerald, by the way.
    Primary: Debian 6.0 (64 bit) with Gnome. 4 GiB RAM, 689 GiB + 917 GiB (ext4), 2.40GHz Intel Core 2 Quad, nVidia GeForce 9600GT 512 MiB.
    Laptop: Debian 6 (64 bit) with Gnome. 2 GiB RAM, 120 GiB HDD (ext4), 1.5GHz Inte Core 2 Duo.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •