Results 1 to 3 of 3

Thread: Subdomain "tools" Access problem

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Beans
    27

    Subdomain "tools" Access problem

    This one has me baffled. I was trying to go to tools.cisco.com to get help on a router, I went to register on tools.cisco.com and it was timing out. At first I thought it was them, but a week later the same problem. I can ping tools.cisco.com; however, if I try and access it via Firefox or IE6 in Wine it times out. I can go to www.cisco.com just fine, though, so it must be something to do with the "tools" subdomain.

    Where should I start looking? I've blown out cookies and cache on Firefox, and I tried IE today for the first time and had the same result, so it's definitely on the networking side. Oh, and on a Windows PC in the same office I can access tool.cisco.com just fine.

    Help?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Beans
    27

    Re: Subdomain "tools" Access problem

    This can't be just me. I just booted the Hardy demo/install CD and had the same problem in there. Yes, I do have a login over there. I flat out cannot get the page to come up and instead it times out. I can't be the only one on Hardy who cannot get to http://tools.cisco.com...right?
    Last edited by Oysterville; July 7th, 2008 at 07:25 PM.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Beans
    27

    Re: Subdomain "tools" Access problem

    Please, someone just see if http://tools.cisco.com comes up for you and let me know.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •