Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Gnome top menu doesn't load properly

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    the Netherlands
    Beans
    7
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    [SOLVED] Gnome top menu doesn't load properly

    Hi guys,

    I have been doing a lot of stuff with my desktop pc running Ubuntu Hardy 8.04 in the last few days and I think I didn't reboot for 3 days in a row.

    Just now I did reboot and when I booted into gnome everything seems fine, except for my top gnome menu. I can do everything as I like, but I can't see or click in the menu.

    I'm running compiz-fusion and awn. I don't think I did anything special or weird lately.

    I'll post a screenshot so you can see what I'm describing. If you need to know anything else, please ask me.

    Thanks for your help!

    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    US
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Gnome top menu doesn't load properly

    If you create and log in with a test user, does the test user experience the same problem?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    the Netherlands
    Beans
    7
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Re: Gnome top menu doesn't load properly

    Thank you for looking into this, aysiu.

    I checked the GUI from a test account. There were totally no Gnome menus to see. I did have the desktop with wallpaper and two mounted drives on the desktop, but erverything else was gone.
    I could also right click on the desktop.
    Everything seems to work, except for the gnome menus which just don't load.

  4. #4
    Join Date
    May 2005
    Location
    US
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Gnome top menu doesn't load properly

    In the test account, what happens if you press Alt-F2? Do you get a run dialogue? If so, type
    Code:
    gnome-panel

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    the Netherlands
    Beans
    7
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Re: Gnome top menu doesn't load properly

    Quote Originally Posted by aysiu View Post
    In the test account, what happens if you press Alt-F2? Do you get a run dialogue? If so, type
    Code:
    gnome-panel
    Thanks, aysiu! I fixed it.

    Alt-F2 didn't work at all, so I tried to run gnome-panel from the terminal and found out the program "gnome-panel" didn't exist at all. I reinstalled it and now it functions as it should funtion.

    I probably uninstalled something without really paying attention to what I was uninstalling.

    Thank you for helping me out and showing me where to look!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •