Results 1 to 2 of 2

Thread: Hardy Gnome, KDE..... and no XFCE?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Bangkok, Thailand
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Hardy Gnome, KDE..... and no XFCE?


    I am working on my second, "experimental", computer. I was planning to have, beside the regular Ubuntu Gnome, also KDE and XFCE there.

    So i had him download the 283 required packages and install, and it seemed to work ok - at least i can change the session, and KDE (Kubuntu) works fine.

    However if i select "XFCE Session" it doesn't happen...... i get the blue screen after login, but sadly, it stays there.... XFCE doesn't come.

    When i then change session again (back to Gnome) i get a nerror message that Nautilus can't start due to some error with Bonobo-something, however entering "Nautilus" in a terminal starts it right up.

    Also my shutdown is now messed - i get the "running boot scripts" slow shutdown problem now (wasn't there before, the one with the network-manager related errors) and the available workaround doesn't work.

    Now, i don't care too much for that one now, but i would love to have XFCE working.... how could i possibly do that?

    I appreciate any advice on this one... thanks in advance

    Best regards....


  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Hardy Gnome, KDE..... and no XFCE?

    Might want to file a bug on this one! Found several similar threads, experienced the problem myself. No solution yet apparently... (downloading and installing Xubuntu cd did the trick for me).


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts