Results 1 to 6 of 6

Thread: Host Mount has Disappeared Entirely

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Beans
    3

    Question Host Mount has Disappeared Entirely

    I seem to have an odd problem. My "/host" folder has disappeared. I used to be able to access my window's files through "/host", but now it is not there anymore. I'm not sure what caused it. I recently expanded the size of my root.disk using LVPM, I'm not sure if that could have caused it. Additionally, I also installed truecrypt. I'm not sure if either of these things had anything to do with the disappearance of "/host", but I thought I would mention them.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Beans
    5,138

    Re: Host Mount has Disappeared Entirely

    Well you can check in /proc/mounts to see what is actually being used.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Beans
    3

    Re: Host Mount has Disappeared Entirely

    /dev/sda2 /host fuseblk rw,nosuid,nodev,noatime,relatime,user_id=0,group_i d=0,allow_other 0 0

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Beans
    5,138

    Re: Host Mount has Disappeared Entirely

    note that lvpm does not support 8.04 yet. Anyway it looks like /host is mounted.

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Beans
    3

    Re: Host Mount has Disappeared Entirely

    Mounted or not, I cannot access it.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Beans
    5,138

    Re: Host Mount has Disappeared Entirely

    I am not sure what is the behavior of LVPM at the moment. Did you run it on wubi 8.04?

    You can boot with break=init (that will give you a prompt) and check the status in early boot stages.
    Last edited by ago; May 19th, 2008 at 07:57 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •