Results 1 to 3 of 3

Thread: My beep is missing

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northern New Mexico
    Beans
    108
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    My beep is missing

    Greetings,

    Perhaps in the upgrade to Ubuntu 10.04LTS I seem to have lost my ability to beep within a script. Other sounds seems to work fine, as in videos on YouTube or with Rhythmbox. Re-installing the beep app in Synaptic did not bring it back. Any clues? Thanks,

    R. R. Silbar

    I also tried installing softbeep (which should send a software beep to the sound card), but that also is silent.
    Last edited by silbar; March 28th, 2011 at 09:57 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northern New Mexico
    Beans
    108
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: My beep is missing

    More than a year later!

    I have now upgraded to Ubuntu 12.04 LTS and I have the same problem: no beep. There were no responses to the original posting, but plenty of views. Any enlightenment out there?

    Rico Silbar

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,892
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: My beep is missing

    If a post is older than a year or so and hasn't had a new reply in that time, instead of replying to it, create a new thread. In the software world, a lot can change in a very short time, and doing things this way makes it more likely that you will find the best information. You may link to the original discussion in the new thread if you think it may be helpful.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •