Results 1 to 6 of 6

Thread: Install gone horrably wrong

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    7

    Angry Install gone horrably wrong

    Ok I was trying to install btnx so I could use my side buttons on my mouse and I uninstalled libgtk2.0-0 somehow. So then I reinstalled it but when I rebooted my computer I go strait to the command line instead of my login screen and when i typed firefox this came up GTK- WARNING**: cannot open display. Can anyone help me restore my computer to how it was before when I could use the log in screen. Or help me fix my problem.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    7

    Re: Install gone horrably wrong

    please someone help

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    UK
    Beans
    225
    Distro
    Kubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: Install gone horrably wrong

    I'm a n00b so treat this suggestion with caution but you could try doing a forum search on the command:

    sudo dpkg reconfigure xserver-xorg

    it's a guess that it might help

    or maybe just type

    startx

    & see what happens
    MS-6534v1 no-name mobo,
    Vanta 8Mb AGP video, IDE 10Gb maxtor sda, Intel P2 1.9GHz FSB 100MHz,
    512 Mb PC-133 RAM,
    Kubuntu 8.10 32-bit (desktop CD)

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    NorCal
    Beans
    1,149
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Install gone horrably wrong

    Run this command:

    Code:
    sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg
    You might need to answer a few questions. Then run:

    Code:
    sudo startx
    Posting code? Use the [code] or [php] tags.
    I don't care, I'm still free. You can't take the sky from me.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    7

    Re: Install gone horrably wrong

    ok so thanks to you guys i am able to use programs through the konsole now but when i uninstalled the file i mentioned in the first post i think it might of uninstalled others how do i find out what those are so i can install them and make my computer go back to normal.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    UK
    Beans
    225
    Distro
    Kubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: Install gone horrably wrong

    Are you still getting GTK- WARNING**: cannot open display.

    If so maybe have a look at:

    message #613 & #614 on page:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=241868&page=62

    again, it's a guess, you might want to wait for other's comments

    -?-
    Last edited by ecs_pf5; May 3rd, 2008 at 07:15 AM.
    MS-6534v1 no-name mobo,
    Vanta 8Mb AGP video, IDE 10Gb maxtor sda, Intel P2 1.9GHz FSB 100MHz,
    512 Mb PC-133 RAM,
    Kubuntu 8.10 32-bit (desktop CD)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •