Results 1 to 5 of 5

Thread: garbled video on startup install

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Beans
    41

    garbled video on startup install

    amd 64 dual core 3800
    ge force 6200
    existing xp professional

    Performed an install off of 7.10 for pC. The system put out a garbled video. I ran it in graphic mode and also changed the vga settings. to no avail. It will boot up with the orange logo okay butthen it gives the musicall sound and displays a repeated image of grpahic all garbled.

    Upon boot up I am given the choice of xp or ubuntu linyx. When ubuntu is selected it boots up to busybox 1.1.3 and also has the prompt (initramfs)any advice on how to proceed.

    thanx in advance

    John

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Beans
    268

    Re: garbled video on startup install

    Try booting into recovery mode and typing:

    sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Beans
    41

    Re: garbled video on startup install

    How do I go into recovery mode?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Hendersonville, TN
    Beans
    304
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: garbled video on startup install

    It should be the 2nd option on the boot menu, something like this:

    Ubuntu 7.10 2.6.22-generic
    Ubuntu 7.10 2.6.22-generic (recovery mode)
    Calling an illegal alien an undocumented immigrant is like calling a drug dealer an unlicensed pharmacist.

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Beans
    41

    Re: garbled video on startup install

    There is no option it just says ubuntu lynex or windows xp

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •