Results 1 to 7 of 7

Thread: title bar missing

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    5

    title bar missing

    title bar is missing. I installed compiz and uninstalled using synaptic manager. After restart title bar is missing for all windows. Any help is much appericated.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Beans
    23,138
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: title bar missing

    Quote Originally Posted by ps_kishore View Post
    title bar is missing. I installed compiz and uninstalled using synaptic manager. After restart title bar is missing for all windows. Any help is much appericated.
    Hi and have you tried
    Code:
    metacity --replace
    using the alt, F2 keys.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Beans
    40

    Re: title bar missing

    Quote Originally Posted by overdrank View Post
    Hi and have you tried
    Code:
    metacity --replace
    using the alt, F2 keys.
    I had the same problem, removed the nVidia driver - took me a while to get it back up, still the same... ran the above and everythiong hunky-dory now... cheers...

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    159

    Smile Re: title bar missing

    hi buddy whats your problem is you messed up the window manager (the program that handles window border) metacity is the default window manager but as you have installed compiz Emerald is the best for you, u can open a terminal and type in
    sudo apt-get install emerald
    for installation after installation press Alt+F2 and type in emerald --replace also check in the settings of compiz that window decoration plugin is enabled
    if the title bar disappears after reboot go to the sessions manager in settings and add a new startup program in the command box type in emerald --replace and save

    pls write back if this was helpful

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Makati
    Beans
    115
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: title bar missing

    Quote Originally Posted by hatman View Post
    I had the same problem, removed the nVidia driver - took me a while to get it back up, still the same... ran the above and everythiong hunky-dory now... cheers...
    I did the same, but It looks like all it did was disable desktop effects. When I enable desktop effects again, it disappears again. SO basically, if you do it this way, the solution for the disappearing titlebar when desktop effects is to... deactivate desktop effects...

    What can we do to have both?

    Quote Originally Posted by bijeeshvs View Post
    hi buddy whats your problem is you messed up the window manager (the program that handles window border) metacity is the default window manager but as you have installed compiz Emerald is the best for you, u can open a terminal and type in
    sudo apt-get install emerald
    for installation after installation press Alt+F2 and type in emerald --replace also check in the settings of compiz that window decoration plugin is enabled
    if the title bar disappears after reboot go to the sessions manager in settings and add a new startup program in the command box type in emerald --replace and save

    pls write back if this was helpful
    I tried this, nothing happened.
    "Without struggle, there is no progress." - Frederick Douglass (1818 - 1895)

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    159

    Smile Re: title bar missing

    Actually i dont know about your display drivers status, if you have not enabled the restricted drivers for your display pls enable them and here is a detailed guide about the installation and configuration of everything you need to enable the Desktop effects, follow it and i am pretty sure you will fix it. best of luck

    dont worry we can fix it............................


    http://forlong.blogage.de/article/20...-as-Xfce-users

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    2

    Re: title bar missing

    Im having these same issues as well. I first had an issue with getting advance desktop effects enabled and solved this by manually installing ATI1950 drivers.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •