Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] VMWare images can't launch

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Villenave d'Ornon, France
    Beans
    1,016

    [SOLVED] VMWare images can't launch

    I installed VMWare today and tried to install Solaris from the DVD, PCBSD from an ISO and NexentaOS from another ISO.

    Each time the window starts.... and then nothing. What could be wrong?
    Desktop : iMac 21.5" (2011) Core i5 Sandy Bridge - AMD Radeon HD 6750M - 8Gb RAM - OS X 10.8.3 Mountain Lion
    Laptop : EasyNote TS 44HR (2012) - Core i3 Sandy Bridge - Intel HD3000 - 4Gb RAM - elementary OS 0.2 + Windows 7 Home Premium SP1

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Melbourne, Australia
    Beans
    13,505
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: VMWare images can't launch

    Quote Originally Posted by the8thstar View Post
    I installed VMWare today and tried to install Solaris from the DVD, PCBSD from an ISO and NexentaOS from another ISO.

    Each time the window starts.... and then nothing. What could be wrong?
    VMware what?
    Regards, David.
    Please use the Forum search and Wiki search for immediate help
    Please mark your thread as Solved when appropriate
    New to technical forums?: How To Ask Questions The Smart Way

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Chennai, India
    Beans
    3,786
    Distro
    Ubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: VMWare images can't launch

    Try running vmware from a terminal, that will display error and diagnostic messages... you could post these messages here for a clue

    Cheers,
    PRShah

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Villenave d'Ornon, France
    Beans
    1,016

    Re: VMWare images can't launch

    Well, I was running VMWare without SUDO, hence the nothingness. Strange thing though that I have to SUDO to make it work.
    Desktop : iMac 21.5" (2011) Core i5 Sandy Bridge - AMD Radeon HD 6750M - 8Gb RAM - OS X 10.8.3 Mountain Lion
    Laptop : EasyNote TS 44HR (2012) - Core i3 Sandy Bridge - Intel HD3000 - 4Gb RAM - elementary OS 0.2 + Windows 7 Home Premium SP1

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •