Results 1 to 5 of 5

Thread: is mythweb preconfigued in 7.10 public beta?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    38

    is mythweb preconfigued in 7.10 public beta?

    hi. sorry i dont seem to be able to access mythweb from my network.

    in mythbuntu control centre, mythweb is checked as a plugin, and ive set a password.

    however when i go to http://192.168.1.4/mythweb and enter my password, I get only a gray screen with the following

    Code:
    Database Access Denied
    
    You are most likely receiving this message because you
    have failed to configure mythweb's database login info.
    
    Please see .htaccess for instructions.
    sorry. do i need to configure mythweb?

    thanks.
    Last edited by stevetv; October 12th, 2007 at 08:03 AM.
    hello. thanks for reading my post
    GA-7N400 mobo, athlon xp 3200+, 1 gig duel channel ddr
    winfast leadtek 7300GT, Technisat AirStar 2 DVB-T
    onboard sound and lan

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Austin, TX
    Beans
    2,983
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: is mythweb preconfigued in 7.10 public beta?

    Quote Originally Posted by stevetv View Post
    hi. sorry i dont seem to be able to access mythweb from my network.

    in mythbuntu control centre, mythweb is checked as a plugin, and ive set a password.

    however when i go to http://192.168.1.4/mythweb and enter my password, I get only a gray screen with the following

    Code:
    Database Access Denied
    
    You are most likely receiving this message because you
    have failed to configure mythweb's database login info.
    
    Please see .htaccess for instructions.
    sorry. do i need to configure mythweb?

    thanks.
    Steve,

    Did you go through and setup mythweb during the install (From live disk) and then change it from the control centre?

    Did you initially set it in the control centre?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    38

    Re: is mythweb preconfigued in 7.10 public beta?

    thanks for reply. yes i did both.

    during initial setup, I believe i was asked if i want to use mythweb? (sorry you will know the specifics... ive only installed mythbuntu twice)..and i wouldve selected yes. and added a password if prompted. i dont recall been asked anything about a database..

    the control centre shows plugin section shows that mythweb is selected. i have changed the password once form control center but that is it.

    apparently no one else is having any problem with mythweb.. possible i should just reconfigure it? (err.. im not sure how to do that).
    hello. thanks for reading my post
    GA-7N400 mobo, athlon xp 3200+, 1 gig duel channel ddr
    winfast leadtek 7300GT, Technisat AirStar 2 DVB-T
    onboard sound and lan

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Austin, TX
    Beans
    2,983
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: is mythweb preconfigued in 7.10 public beta?

    Well i'm wondering if there is a bug in one or the other.

    If its not working in the control centre, you should be able to reset the password like this too:

    Code:
    sudo dpkg-reconfigure mythweb

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    38

    Re: is mythweb preconfigued in 7.10 public beta?

    yes thanks. that worked perfectly.

    i was been prompted for a password previously, and im certain i entered the correct one. but it just gave me the error i mentioned above.

    after i reconfigured with the code you just supplied, it worked perfectly.

    thanks.
    hello. thanks for reading my post
    GA-7N400 mobo, athlon xp 3200+, 1 gig duel channel ddr
    winfast leadtek 7300GT, Technisat AirStar 2 DVB-T
    onboard sound and lan

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •