Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 68

Thread: New Wubi version (test3) is out

  1. #41
    Join Date
    May 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Beans
    4,508
    Distro
    Ubuntu

    Re: New Wubi version (test3) is out

    What do you mean?

    I'll try re-installing test3 again then I guess, but right now the minefield can't get me into grub even.

  2. #42
    Join Date
    Dec 2006
    Beans
    23

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Test3 simply gives me an invalid username error every time i try and install. No Luck yet

  3. #43
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Hungary
    Beans
    27
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Tested with UbuntuStudio, no problems found besides the usr.virtual.disk and extra.virtual.disk not found message at boot.

  4. #44
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Kingston, ON, CAN
    Beans
    119
    Distro
    Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Is this version supposed to have any fixes for the suspension/hiberation problems some people have been having?

  5. #45
    Join Date
    Jun 2006
    Beans
    6
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Re: New Wubi version (test3) is out

    I've had no problems whatsoever with test3. Then again, I didn't install Automatrix2 this time, as I did with test2 and ended up with shutdown problems.

    I uninstalled Wubi and completely started from scratch...not something I want to do have to again, so what is the easiest way to maintain my Ubuntu installation while upgrading Wubi versions?

  6. #46
    Join Date
    May 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Beans
    4,508
    Distro
    Ubuntu

    Re: New Wubi version (test3) is out

    No luck still.

    I've installed test2, it got me into grub just fine. Froze at 33%, but that's okay, since that was a known problem there. I installed then the latest minefield - but it now gives me the same old error before even loading grub, that ntoskrnl.exe is missing or corrupt. While it's perfectly fine and win2k still boots from it, and test2 did too.

    Any idea why the minefield is failing to load it then?

  7. #47
    Join Date
    Feb 2005
    Beans
    5,138

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Use test 3

  8. #48
    Join Date
    May 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Beans
    4,508
    Distro
    Ubuntu

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Test3 was the one that wasn't modifying the boot.ini properly, but I'll try it once more. I'll save a copy of the current working boot.ini just in case.

    Edit: Installed test3, it didn't modify the boot.ini like it was previously, so I copied over the working one from the minefield. Waiting on the thing to defrag, and then I'll reboot
    Last edited by Vadi; June 5th, 2007 at 05:56 PM.

  9. #49
    Join Date
    May 2007
    Location
    Toronto, Canada
    Beans
    4,508
    Distro
    Ubuntu

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Test3 gives me the ntoskrnl.exe before grub also :/. Looks like something happened to it since test2.

  10. #50
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Beans
    4

    Re: New Wubi version (test3) is out

    Installed using test3 and had no problems. Previously I was stuck at 33%.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •