View Poll Results: When using the installer, do you need to do additional tweak?

Voters
150. You may not vote on this poll
  • No, it runs perfectly

    114 76.00%
  • Yes, I need to copy dll manually

    16 10.67%
  • Yes, I need to copy dll and set dll overrides manually

    20 13.33%
Page 3 of 85 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 21 to 30 of 849

Thread: How To Install E-sword with wine

  1. #21
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    8

    Re: How To Install E-sword with wine

    error message (Module not found msis31.dll) pls help, what will i do next, thank you very much

  2. #22
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Solo, Indonesia
    Beans
    1,316
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: How To Install E-sword with wine

    Quote Originally Posted by father_je View Post
    error message (Module not found msis31.dll) pls help, what will i do next, thank you very much
    Are sure it is msis31.dll? I thought it is supposed to be msls31.dll. Could you let me know in which step throw that error (copy and paste your terminal output if you could, including the command issued).

    Make sure you have downloaded msls31.dll from:

    http://www.dlldump.com/cgi-bin/testw...s/M/msls31.dll

    And copy it to ~/.wine_Esword /drive_c/windows/system32

    If you downloaded it in your home directory, open terminal and copy and paste below command:

    Code:
    cp msls31.dll ~/.wine_Esword /drive_c/windows/system32
    If you downloaded it on your Desktop, then you should go to Desktop first before issuing above command (cd Desktop).

    After that rerun the command that give you error. Make sure other dlls are also copied to ~/.wine_Esword /drive_c/windows/system32

    Please let me know if you still have problem.

    DK
    Last edited by david_kt; February 1st, 2008 at 06:58 AM.

  3. #23
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    8

    Re: How To Install E-sword with wine

    Thank you very much, e-Sword is now running fine in our computer, to everybody who helped, thank you very very much, God Bless you all

  4. #24
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Solo, Indonesia
    Beans
    1,316
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: How To Install E-sword with wine

    Quote Originally Posted by father_je View Post
    Thank you very much, e-Sword is now running fine in our computer, to everybody who helped, thank you very very much, God Bless you all
    How do you make it run? Is it using this "generic how to" or using the deb installer? Are you able to install all modules as well?

    DK

  5. #25
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Zealand
    Beans
    89
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Wink Re: How To Install E-sword with wine

    Quote Originally Posted by david_kt View Post
    File Links have changed... Try these

    Riched20:
    Version: 5.30.23.12212
    Link may have changed to...
    http://www.dlldump.com/cgi-bin/testw...R/RICHED20.DLL

    Filename: riched32.dll
    Version: 5.1.2600.0
    http://www.dlldump.com/cgi-bin/testw...R/riched32.dll

    Filename: OLEAUT32.DLL
    Version: 5.1.2600.2180
    http://www.dlldump.com/cgi-bin/testw...O/OLEAUT32.DLL

    Filename: msls31.dll
    Version: 3.10.349.0
    http://www.dlldump.com/cgi-bin/testw...s/M/msls31.dll

    Hope this helps everyone... will let you know how I get on

  6. #26
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Zealand
    Beans
    89
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: How To Install E-sword with wine

    Hi from a "convert" to Linux, thanks for all your help.

    Chris

  7. #27
    Join Date
    May 2005
    Location
    Elkhart, In.
    Beans
    263
    Distro
    Gutsy Gibbon Testing

    Re: How To Install E-sword with wine

    I have wine 0.95.4 installed, Installed eSword 795, got it working perfectly, but when I try to install the modules, it brings up the "preparing Wizard" dialog and goes no further. I have this in the terminal "" WINEDLLOVERRIDES="riched32=n" wine barnes.exe
    fixme:spoolsv:serv_main (0 (nil))
    err:advapi:service_get_status service protocol error - failed to read pipe r = 0 count = 0!
    " Any ideas?
    God Bless you, Carl

  8. #28
    Join Date
    Aug 2007
    Beans
    6

    Re: How To Install E-sword with wine

    Downloaded a few modules, and started experimenting. Found that adding riched20.dll, riched32.dll, oleaut32.dll, msls31.dll, and setting to win98, to the default settings of the e-sword bottle under winecfg created earlier from the directions above allowed all modules to install flawlessly.

    Used this example command line for each of the modules from the terminal.

    env WINEPREFIX=~/.wine_Esword wine esv.exe
    env WINEPREFIX=~/.wine_Esword wine drb.exe

    Hope this helps.

  9. #29
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Solo, Indonesia
    Beans
    1,316
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: How To Install E-sword with wine

    Quote Originally Posted by cjm5229 View Post
    I have wine 0.95.4 installed, Installed eSword 795, got it working perfectly, but when I try to install the modules, it brings up the "preparing Wizard" dialog and goes no further. I have this in the terminal "" WINEDLLOVERRIDES="riched32=n" wine barnes.exe
    fixme:spoolsv:serv_main (0 (nil))
    err:advapi:service_get_status service protocol error - failed to read pipe r = 0 count = 0!
    " Any ideas?
    God Bless you, Carl
    Hi Carl,

    The command is not correct, you should put riched20 in overrides as well:

    Code:
    env WINEPREFIX=~/.wine_Esword WINEDLLOVERRIDES="riched20=n" WINEDLLOVERRIDES="riched32=n" wine bbe.exe
    Please let me know if you still have problem after issuing the above command.

    DK
    Last edited by david_kt; February 6th, 2008 at 02:55 AM.

  10. #30
    Join Date
    May 2005
    Location
    Elkhart, In.
    Beans
    263
    Distro
    Gutsy Gibbon Testing

    Re: How To Install E-sword with wine

    david_kt
    I figured it out, I didn't get one of the dll files installed correctly, I removed them all and reinstalled them and it is working now. Thank You.
    Carl
    PS
    It works in Hardy also!
    Last edited by cjm5229; February 8th, 2008 at 08:40 PM.

Page 3 of 85 FirstFirst 123451353 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •