Page 2289 of 2325 FirstFirst ... 12891789218922392279228722882289229022912299 ... LastLast
Results 22,881 to 22,890 of 23243

Thread: Post your .conkyrc files w/ screenshots

  1. #22881
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    The Beach
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by Chrison999 View Post
    @WinEunuchs2Unix: Thanks for that link. I tried all of those suggestions but, alas, it's still doing it. I'll keep looking for a solution, and if I find one I'll post it here.

    Thanks, again...

    Chris
    Similar problem couple of pages back.
    http://ubuntuforums.org/showthread.p...5#post13095255

  2. #22882
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Cebu City (PH)
    Beans
    25
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by CantankRus View Post
    You would have to resize the lua rings and then edit the entire conky config to suit.
    Your better off finding a more suitable config like the conky_light4core in conky manager.
    ok mate

  3. #22883
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    The Left Coast of the USA
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    When conkys go bad ...

    http://imgur.com/Yw9C11l
    The Left Coast Geek * The Community ATI Driver Wiki * Find what you need in the Ubuntu Community wikis

    Don't let the truth get in the way of a good story!
    This universe is crazy. I'm going back to my own.


  4. #22884
    Join Date
    Nov 2013
    Beans
    182

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Guys, any ideas why conky is not displaying my laptop's Nvidia GPU temp? I did sudo sensors-detect, and here is code I use for GPU temps:

    Code:
     ${color CC9900}GPU:$color $alignr ${execi 60 nvidia-settings -query GPUCoreTemp | perl -ne 'print $1 if /GPUCor    eTemp.*?: (\d+)./;'} C${color CC9900}VIDEO ${hr 2}$color
    NVidia GeForce GPU $alignr ${nvidia gpufreq} Mhz
    Memory $alignr ${nvidia memfreq} Mhz Temperature $alignr ${nvidia temp} C
    None of the information is displayed.

  5. #22885
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    The Beach
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by childintime View Post
    Guys, any ideas why conky is not displaying my laptop's Nvidia GPU temp? I did sudo sensors-detect, and here is code I use for GPU temps:

    Code:
     ${color CC9900}GPU:$color $alignr ${execi 60 nvidia-settings -query GPUCoreTemp | perl -ne 'print $1 if /GPUCor    eTemp.*?: (\d+)./;'} C${color CC9900}VIDEO ${hr 2}$color
    NVidia GeForce GPU $alignr ${nvidia gpufreq} Mhz
    Memory $alignr ${nvidia memfreq} Mhz Temperature $alignr ${nvidia temp} C
    None of the information is displayed.
    Nothing in that code is using sensors.

    When using exec/execi you're executing a shell command within conky.
    You can test the commands in terminal by just leaving out the execi and interval.
    ie What happens when you run this in terminal
    Code:
    nvidia-settings -query GPUCoreTemp
    The conky $nvidia variable and the nvidia-settings shell command both work here.
    Are you using the proprietary nvidia driver which installs nvidia-settings?

    If not, you may be able to get a gpu temp from sensors.
    What do you get from running in terminal...
    Code:
    sensors
    Last edited by CantankRus; August 15th, 2014 at 05:55 PM.

  6. #22886
    Join Date
    Nov 2013
    Beans
    182

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    @CantankRus,

    Code:
    nvidia-settings -query GPUCoreTemp
    zsh: command not found: nvidia-settings
    So I guess I need to install some package, BUT won't I mess up my Nvidia drivers? Because I already struggled a lot to fix them, and I don't want to touch them again.

    Code:
    mosquito@mosquito-K56CB ~ sensors
    acpitz-virtual-0
    Adapter: Virtual device
    temp1:        +62.0°C  (crit = +108.0°C)
    
    
    nouveau-pci-0100
    Adapter: PCI adapter
    temp1:            N/A  (high = +95.0°C, hyst =  +3.0°C)
                           (crit = +105.0°C, hyst =  +5.0°C)
                           (emerg = +135.0°C, hyst =  +5.0°C)
    
    
    coretemp-isa-0000
    Adapter: ISA adapter
    Physical id 0:  +62.0°C  (high = +87.0°C, crit = +105.0°C)
    Core 0:         +62.0°C  (high = +87.0°C, crit = +105.0°C)
    Core 1:         +56.0°C  (high = +87.0°C, crit = +105.0°C)
    
    
    asus-isa-0000
    Adapter: ISA adapter
    temp1:        +62.0°C
    Now, here how do I find which are my GPU temps?

  7. #22887
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    The Beach
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    What driver is in use?
    Code:
    /usr/lib/nux/unity_support_test -p
    eg
    Code:
    @Trusty:~$ /usr/lib/nux/unity_support_test -p 
    OpenGL vendor string:   NVIDIA Corporation
    OpenGL renderer string: GeForce GTX 550 Ti/PCIe/SSE2
    OpenGL version string:  4.4.0 NVIDIA 331.38

  8. #22888
    Join Date
    Nov 2013
    Beans
    182

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Mesa 10.1.3

  9. #22889
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    The Beach
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Your output from this
    Code:
    sudo lshw -c video

  10. #22890
    Join Date
    Nov 2013
    Beans
    182

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    PCI (sysfs)

Page 2289 of 2325 FirstFirst ... 12891789218922392279228722882289229022912299 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •