Page 201 of 2284 FirstFirst ... 1011511911992002012022032112513017011201 ... LastLast
Results 2,001 to 2,010 of 22835

Thread: Post your .conkyrc files w/ screenshots

  1. #2001
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Timisoara, Romania
    Beans
    285

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by toasty_ghosty View Post
    Quick question for you guys. When you open something (usally firefox) does it make your screen go weird for a moment. Usally it looks like small white flashes. Typically on the left hand side?
    I had that before I installed my video drivers... although it happened with correct drivers when I was using an ATI video card.
    First they ignore you...
    Then they laugh at you...
    Then they fight you...
    And then you win!

  2. #2002
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    The Internets
    Beans
    249

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Oh. I have an ATI card. Figures that is it. Thanks.

  3. #2003
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Amsterdam
    Beans
    139
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots


  4. #2004
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    USA-ish
    Beans
    206
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by quibbler View Post
    Those are some cute desktop icons!
    Desktop: Quantal on Core2 Duo E8500/Asus P5Q
    Laptop: Precise on S76 Pangolin

  5. #2005
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    97

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    ctuchik, I reallly liked you conkyrc, so I totally swiped it However, when trying to run it after changing the drives, it says
    Code:
    Conky: attempting to use more CPUs then you have!
    obj->data.cpu_index 2 info.cpu_count 1
    I have a dual-core processor, why is it giving me that error?

  6. #2006
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    0

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Perhaps someone can help ... Conky just started showing random "box" symbols ... please help!

    Here is my files and screenshot ....

    Code:
     conky.rc
    #avoid flicker
    
    double_buffer yes
    
    
    
    #own window to run simultanious 2 or more conkys
    
    own_window no
    
    own_window_transparent yes
    
    own_window_type normal
    
    own_window_hints undecorate,sticky,skip_taskbar,skip_pager 
    
    
    
    #borders
    
    draw_borders no
    
    border_margin 1
    
    
    
    #shades
    
    draw_shades no
    
    
    
    #position
    
    gap_x 6
    
    gap_y 6
    
    alignment top_left
    
    
    
    #behaviour
    
    update_interval 1
    
    
    
    #colour
    
    default_color  9f907d
    
    
    
    #font
    
    use_xft yes
    
    xftfont bauhaus:pixelsize=11
    
    
    
    #to prevent window from moving
    
    use_spacer no
    
    minimum_size 1660 0
    
    
    
    TEXT
    
    ${voffset 25}${color white}${alignc}$nodename - Linux $kernel on $machine | Uptime:${uptime_short} | ${loadavg} | CPU:${i2c 9191-0290 temp 2}°C - SYS:${i2c 9191-0290 temp 1}°C - AUX:${i2c 9191-0290 temp 3}°C | HDD:SDA: ${hddtemp /dev/sda} - SDB:${hddtemp /dev/sdb} | Free: SDA:${fs_free /home}(${fs_free_perc /home}%) SDB:${fs_free /mnt/storage}(${fs_free_perc /mnt/storage}%) | Network: ${addr eth1} - ${upspeed eth1} Kb/s up ${upspeedgraph eth0 10,80 AEA08E 9F907D}  ${downspeed eth1} Kb/s down ${downspeedgraph eth1 10,80 AEA08E 9F907D}
    
    ${alignc}Quad Core@${freq_dyn_g}Ghz CPU1: ${cpu cpu1}%${cpugraph cpu1 10,80 AEA08E 9F907D} CPU2: ${cpu cpu2}%${cpugraph cpu2 10,80 AEA08E 9F907D} CPU3: ${cpu cpu3}%${cpugraph cpu3 10,80 AEA08E 9F907D} CPU4: ${cpu cpu4}%${cpugraph cpu4 10,80 AEA08E 9F907D} | Mem:$mem/$memmax - $memperc% ${membar 6,80} | Swap:$swap/$swapmax - $swapperc% ${swapbar 6,80}
    
    
    
    ${execi 600 ~/scripts/sp-weather.sh 90210}
    
    ${execi 14400 perl ~/scripts/w-days.pl 90210 m 5dt}
    
    ${voffset -50}${font weather:size=24}${execi 14400 perl ~/scripts/w-days.pl 90210 m 5dp}
    The weather scripts are pretty much default ..... just with my zipcode and such. If i run without the 3 lines for the weather, it still gives those boxes ... so I know those scripts are not causing it.

    Please help!!!!
    Thanks
    Attached Images Attached Images
    Last edited by bitemap; March 8th, 2008 at 06:54 AM.

  7. #2007
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    Hidden!

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Took some work, but I got all the ELEMENTS working now. It's just a matter of putting them in the most appealing configuration.

    Code:
    background no
    double_buffer yes
    use_xft yes
    
    default_color gray
    default_shade_color black
    default_outline_color white
    own_window_transparent yes
    
    
    
    #own window to run simultanious 2 or more conkys
    
    own_window  yes
    
    own_window_transparent no
    
    own_window_type normal
    
    own_window_hints undecorate,sticky,skip_taskbar,skip_pager 
    
    
    
    #borders
    
    draw_borders no
    
    border_margin 1
    
    
    
    #shades
    
    draw_shades no
    
    
    
    #position
    
    gap_x 0
    
    gap_y 0
    
    alignment top_left
    
    
    
    #behaviour
    
    update_interval 1
    
    
    
    #colour
    
    default_color  gray
    
    
    
    #default_shade_color 000000
    
    own_window_colour 000000
    
    
    
    #font
    
    use_xft yes
    
    xftfont bauhaus:pixelsize=11
    
    
    
    #to prevent window from moving
    
    use_spacer no
    
    minimum_size 1280 0
    maximum_size 1280
    
    
    
    
    TEXT
    
      ${color white}${time %I:%M %p}$color ${time %A, %b %d %Y}  |  ${exec whoami} @ ${nodename}  |  ${color} Up: ${color white}${uptime_short}   |  ${color}Cpu: ${color white}${cpu}%  ${color}${cpugraph 10,85 AEA08E 9F907D} ${color white}  |  ${color }Mem: ${color white}$mem/$memmax - $memperc% ${membar 6,85}${color }  |  Home: ${color white}${fs_used /home}  / ${fs_size /home}  - ${fs_used_perc /home}% ${fs_bar 6,85} | ${color}Temp: ${color white}${acpitemp}C
      ${color}Network: ${color white}${wireless_essid eth1} ${wireless_link_qual_perc eth1}  |  ${color}Net: ${color white}${font}${downspeed eth1} Kb/s ${color}  ${downspeedgraph eth1 10,85 AEA08E 9F907D}  ${color white} ${totaldown eth1} down  |  ${color}Email: ${color white}${execi 300 python ~/scripts/gmail.py} | ${execi 3600 perl ~/scripts/weather.pl USVA0652 f t} ${execi 3600 perl ~/scripts/weather.pl USPA1290 f c}  |  ${color}Battery: ${color white}${battery_percent}% ${battery_bar 6,85}  |  ${color} Now playing: ${color white}${exec audtool --current-song}  ${exec audtool --current-song-output-length}/${exec audtool --current-song-length}
    I'd normally center-align everything, but I had to left-align or else every time the song changed the 2nd line changed sizes and that started to drive me effing CRAZY. Not entirely enamoured with things, but we're closer now than ever before.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by SomeGuyDude; March 8th, 2008 at 09:55 AM.
    Want me to punchisize your face, For free??

  8. #2008
    Bruce M. is offline Chocolate Ubuntu Mocha Blend
    Join Date
    Sep 2007
    Beans
    Hidden!

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by bitemap View Post
    The weather scripts are pretty much default ..... just with my zipcode and such. If i run without the 3 lines for the weather, it still gives those boxes ... so I know those scripts are not causing it.

    Please help!!!!
    Thanks
    OK, in order to help we need to see your:

    1. conky file - yes it was posted, but to keep them all together in one post
    2. weather.sh file
    3. weather.xslt file
    4. and your w-days.pl file


    I just tried your conky file here and obviously your other files are different than mine even though I have all those files by the same name.

  9. #2009
    Bruce M. is offline Chocolate Ubuntu Mocha Blend
    Join Date
    Sep 2007
    Beans
    Hidden!

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by bitemap View Post
    Perhaps someone can help ... Conky just started showing random "box" symbols ... please help!

    Here is my files and screenshot ....

    Code:
     conky.rc
    #avoid flicker
    
    double_buffer yes
    Ummmm, does your conky file actually start with the line:

    Code:
    conky.rc
    If so, rem it out ( # ) or remove it.

    Bruce

  10. #2010
    Bruce M. is offline Chocolate Ubuntu Mocha Blend
    Join Date
    Sep 2007
    Beans
    Hidden!

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by SomeGuyDude View Post
    I'd normally center-align everything, but I had to left-align or else every time the song changed the 2nd line changed sizes and that started to drive me effing CRAZY. Not entirely enamoured with things, but we're closer now than ever before.
    Just a thought here. You have two things that would look nice in the lower-left:

    49° - Light Rain
    Now playing: song title and info

    The rest could be centred along the top with a ${alignc 2}

    It just means starting two conkys.

    EDIT: Don't think my wife would approve of your desktop image, but I LOVE it!
    Last edited by Bruce M.; March 8th, 2008 at 04:18 PM. Reason: EDIT:

Page 201 of 2284 FirstFirst ... 1011511911992002012022032112513017011201 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •