Page 1315 of 2294 FirstFirst ... 315815121512651305131313141315131613171325136514151815 ... LastLast
Results 13,141 to 13,150 of 22939

Thread: Post your .conkyrc files w/ screenshots

  1. #13141
    Join Date
    May 2010
    Location
    Toronto, Canada
    Beans
    0
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by merlin_ie View Post
    can maybe use $[goto 100}w${goto 150}L${goto 200}PCT and so on
    Thanks for replying so quickly merlin.. I see what you are saying, i tried it out but it not working. The main problem is aligning the numbers under the heading W, L, PCT etc. in a straight line.

  2. #13142
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SR11 Cockpit
    Beans
    Hidden!

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by halflifez View Post
    Thanks for replying so quickly merlin.. I see what you are saying, i tried it out but it not working. The main problem is aligning the numbers under the heading W, L, PCT etc. in a straight line.
    I don't know if you're doing this but just before you call the code, change to a MONO font and right after it revert back:

    Code:
    ${font something_mono:bold:sizexx}{call your script}${font}
    That MIGHT fix it up for you.

  3. #13143
    Join Date
    May 2010
    Location
    Toronto, Canada
    Beans
    0
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by merlin_ie View Post
    can maybe use $[goto 100}w${goto 150}L${goto 200}PCT and so on
    Quote Originally Posted by Sector11 View Post
    I don't know if you're doing this but just before you call the code, change to a MONO font and right after it revert back:

    Code:
    ${font something_mono:bold:sizexx}{call your script}${font}
    That MIGHT fix it up for you.
    Awesome, i was actually playing around with the font, before i read your comment.. but still a big thanks to sector11 and merlin_ie..
    For anyone still interested the aim was to created a mlb standing list on conky, the resulting conky text and output and shown in the diagram below.. the python code is one thread backs..
    Attached Images Attached Images

  4. #13144
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SR11 Cockpit
    Beans
    Hidden!

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by halflifez View Post
    Awesome, i was actually playing around with the font, before i read your comment.. but still a big thanks to sector11 and merlin_ie..
    Glad to have helped.

  5. #13145
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    The Desert
    Beans
    281
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    http://ubuntuforums.org/showthread.p...44#post9606544. Read this. anybody willing to take over.
    I'm a super power user

  6. #13146
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    70

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by halflifez View Post
    Awesome, i was actually playing around with the font, before i read your comment.. but still a big thanks to sector11 and merlin_ie..
    For anyone still interested the aim was to created a mlb standing list on conky, the resulting conky text and output and shown in the diagram below.. the python code is one thread backs..
    glad things worked out for you
    Linux...The mistress we all left Windows for

  7. #13147
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Poole, Dorset, England
    Beans
    8
    Distro
    Kubuntu

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Hi guys, I have the following line in my conkyrc but it doesn't show my signal strength.

    ${color green}${alignc}802.11g Signal: ${color #3E4C26}${linkstatus eth1}%

    Instead it shows: 802.11g Signal ${linkstatus}%

    I know I am missing something obvious but can't for the life of me figure it out. I would really appreciate any help or suggestions.

    my wireless config is as follows.

    Interface: 802.11 WiFi (eth1)
    Hardware Address: 00:16:6F:16:6B:7C
    Driver: ipw2200
    Security: WEP

  8. #13148
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    70

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Quote Originally Posted by martinblunn View Post
    Hi guys, I have the following line in my conkyrc but it doesn't show my signal strength.

    ${color green}${alignc}802.11g Signal: ${color #3E4C26}${linkstatus eth1}%

    Instead it shows: 802.11g Signal ${linkstatus}%

    I know I am missing something obvious but can't for the life of me figure it out. I would really appreciate any help or suggestions.

    my wireless config is as follows.

    Interface: 802.11 WiFi (eth1)
    Hardware Address: 00:16:6F:16:6B:7C
    Driver: ipw2200
    Security: WEP
    well, i'm using wireless and my line is
    Code:
    ${upspeedf wlan0}
    would same not work for you (changing to eth1 naturally)?
    Linux...The mistress we all left Windows for

  9. #13149
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Poole, Dorset, England
    Beans
    8
    Distro
    Kubuntu

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Thanks for the quick response.

    I have substituted the line ${linkstatus eth1}%

    with your suggestion ${upspeedf eth1}%

    it is actually doing something now, but I don't think it's signal strength. I am pretty sure that it's something else. Any idea what?

    Cheers,

    Martin

  10. #13150
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    N. Ireland
    Beans
    36
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    Try wireless_link_qual_perc or wireless_link_qual instead if you want the signal strength. I don't think linkstatus is a variable that conky recognises.

Page 1315 of 2294 FirstFirst ... 315815121512651305131313141315131613171325136514151815 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •