Page 5 of 48 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 478

Thread: HOW TO: Install and configure lm-sensors

  1. #41
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Under the Jolly Roger
    Beans
    571

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    Thanks for the HOWTO, Emperor. Now I've got the CPU temperature module in Enlightenment 0.17 on Hoary working.
    My sole duty is to my own happiness and well-being. I recognize no other.

  2. #42
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    USA (Springfield,Vermont)
    Beans
    755
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Unhappy Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    After I install xsensors and then ran it, why this?

    rjarrrpcgp@ubuntu:~$ sudo -s
    root@ubuntu:~# xsensors
    Sensor 'it8712' not supported by xsensors!


    Is the hardware monitoring chip really rare?

    But, this is with Hoary! (I wished that they moved the lm-sensors topic to another forum)

  3. #43
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    USA, Maryland
    Beans
    54

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    I have a dell inspiron 8600. All i get when i try to use lm sensors is it says no sensors detected. Can someone tell me what driver i am supposed to use so i can get this to work correctly?

  4. #44
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    /usr/bin/nerd/
    Beans
    34
    Distro
    Ubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Unhappy Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    I get some weird results
    Code:
    Adapter: SMBus Via Pro adapter at 5000
    +5V:       +4.87 V  (min =  +6.71 V, max =  +0.00 V)
    VTT:       +1.33 V  (min =  +2.55 V, max =  +0.00 V)
    +3.3V:     +2.54 V  (min =  +3.68 V, max =  +0.00 V)
    +Vcore:    +0.16 V  (min =  +3.02 V, max =  +2.81 V)
    +12V:     +12.57 V  (min = +12.82 V, max = +11.75 V)
    -12V:     -11.14 V  (min =  -9.60 V, max = -11.74 V)
    -5V:       -4.41 V  (min =  -3.64 V, max =  -2.61 V)
    fan1:     10546 RPM  (min = 5335 RPM, div = 1)          ALARM
    fan2:     5769 RPM  (min =    0 RPM, div = 1)
    temp:     -128.00°C (hot: limit =  -1°C, hyst =  -1°C)
    :                  (os:  limit =  +0°C, hyst =  -1°C)
    alarms:   Board temperature input (LM75)               ALARM
    please help me

    Fixed i just had to reorganize the module order
    Last edited by WTF_Shelley; July 31st, 2005 at 04:55 PM.
    HACK THE PLANET!!! sorry

  5. #45
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Kinross, Western Australia
    Beans
    256
    Distro
    Kubuntu 6.06

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    Sorry for listing yet another strange problem, but i set everything up, it worked beautifully and i got a lovely output of results when running sensors from console... But then upon rebooting I got a "fail" when the sensors tried to load- something about no limits set? And now i run sensors and get no output again! :S

    Any ideas?
    Cheers,
    David Meacock

  6. #46
    Join Date
    Aug 2005
    Beans
    6

    Unhappy Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    I installed lm-sensors by apt-get install lm-sensors. It's working fine, but I get the following error at the boot up:

    i2c_adapter i2c-0: Error: command never completed

    (in 10 consecutive lines)

    Please help.

    Thanks,
    Ankit

  7. #47
    Join Date
    May 2005
    Beans
    5

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    I have almost done everything.
    This is my output from "sensors-detect"

    To make the sensors modules behave correctly, add these lines to
    /etc/modules:

    #----cut here----
    # I2C adapter drivers
    i2c-isa
    # I2C chip drivers
    w83627hf
    #----cut here----

    When i run "sensors" , i take :

    antonios@homepc:~$ sensors
    eeprom-i2c-0-52
    Adapter: SMBus I801 adapter at 0400
    Memory type: DDR SDRAM DIMM
    Memory size (MB): 512


    What must i put in /etc/modules and in what order ,to make this thing work ?
    What about with the "modprobe orders" ? What is the correct sequence for this ?

    Thanks , anyway.

  8. #48
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Rolla, MO
    Beans
    228
    Distro
    Ubuntu 6.06

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    I already have lm-sensors installed, but just a quick suggestion: add a brief description at the beginning of the HOWTO that describes what the heck lm-sensors is. If you didn't know what you're talking about, its not obvious, especially to a newbie.

  9. #49
    Join Date
    Jul 2005
    Beans
    300

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    Has anybody got lm-sensors to work on a Asus A8N-Sli

  10. #50
    Join Date
    Aug 2005
    Beans
    22
    Distro
    Ubuntu Breezy 5.10

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    Quote Originally Posted by bjweeks
    Has anybody got lm-sensors to work on a Asus A8N-Sli
    I havent gotten Im-sensors to work on a Asus A8N-Sli but maybe someone else has?

Page 5 of 48 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •