Results 1 to 2 of 2

Thread: Cassandra Database Error

  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Beans
    1

    Thumbs down Cassandra Database Error

    Hi am starting cassandra Multinode Cluster from my environment am not good at cassandra its throwing one error message on my console Like

    /lib/jamm-0.2.5.jar
    INFO 10:48:59,526 JNA not found. Native methods will be disabled.
    INFO 10:48:59,689 Loading settings from file:/cassendra/apache-cassandra-1.2.2/conf/cassandra.yaml
    INFO 10:49:01,663 32bit JVM detected. It is recommended to run Cassandra on a 64bit JVM for better performance.
    ERROR 10:49:01,698 Fatal configuration error
    org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExcep tion: Missing required directive CommitLogSync
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.loa dYaml(DatabaseDescriptor.java:154)
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.<cl init>(DatabaseDescriptor.java:122)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.setup (CassandraDaemon.java:150)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.activ ate(CassandraDaemon.java:366)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.main( CassandraDaemon.java:409)
    Missing required directive CommitLogSync
    Fatal configuration error; unable to start server. See log for stacktrace.






    if any one have any idea about this please let me know
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2014
    Beans
    3

    Re: Cassandra Database Error

    I've a four node apache cassandra community 1.2 cluster in single datacenter with a seed.
    All configurations are similar in cassandra.yaml file.
    The following issues are faced, please help.

    1] Though fourth node isn't listed in nodetool ring or status command, system.log displayed only this node isn't communicating via gossip protoccol with other nodes.
    However both jmx & telnet port is enabled with proper listen/seed address configured.

    2] Though Opscenter is able to recognize all four nodes, the agents are not getting installed from opscenter.
    However same JVM version is installed as well as JAVA_HOME is also set in all four nodes.

    Further observed that problematic node has Ubuntu 64-Bit & other nodes are Ubuntu 32-Bit, can it be the reason?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •