Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: SRWare Iron doesn't load???

  1. #21
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    319

    Re: SRWare Iron doesn't load???

    Aha! I'll try that. See, told you I'm a n00b.
    Every time I hear the word "Progress" my fur bristles!

  2. #22
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    319

    Re: SRWare Iron doesn't load???

    Tried it. No difference. Guess Iron just isn't meant for Precise. No response from the Iron forum -- in fact I don't think the moderators have even approved my post yet.
    Every time I hear the word "Progress" my fur bristles!

  3. #23
    Join Date
    Mar 2008
    Beans
    319

    Re: SRWare Iron doesn't load???

    I updated to Trusty and tried again. Iron installed OK...

    Now it says it can't use my Iron profile because I'm using an older version. This is truly weird, as I am using 31 on both my Windoze Notebook PC and my Ubuntu Desktop PC. (yes, the download page still says 29 but the version you get with the download link is now 31)

    So I sort of have Iron working. As usual, the Iron forum at SRWare requires all posts to be approved by the Administrator, and it seems like s/he gets around to that at least once a month.
    Every time I hear the word "Progress" my fur bristles!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •