Results 1 to 4 of 4

Thread: Ubuntu one seems stuck on Ubuntu 12.04

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    2

    Question Ubuntu one seems stuck on Ubuntu 12.04

    Ubuntuone had been working on my Ubuntu 12.04 install but for the last weeks it was giving an "Auth fail" message. Before anything I just completely uninstalled it, then re installed it.
    Well now it doesn't give me any error message any more, but is now stuck on "File sync starting...". After a few investigations, I tried to check the cue and the result is :
    Code:
    poum@poumbuntu:~$ u1sdtool --waiting | wc -l
    129
    poum@poumbuntu:~$ u1sdtool --waiting-metadata | wc -l
    70
    poum@poumbuntu:~$ u1sdtool --waiting-content | wc -l
    61
    Which would be OK, except that this result has been the same for 2 days, so I guess there's something wrong here.
    Any tips?
    Thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Auckland, NZ
    Beans
    3,661
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Ubuntu one seems stuck on Ubuntu 12.04

    When you reinstalled, did you also remove the password (in passwords and keys) and the machine name from Devices ("My account" on the U1 website)?
    Please, people, remember to BACKUP before you install that new system. Same if you're upgrading.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    2

    Re: Ubuntu one seems stuck on Ubuntu 12.04

    I just did what granny suggested, but this is now getting weirder, as Ubuntuone wouldn't let me log in. The thing is I know my email / pwd are correct as I log in with them on the Web.
    WTF???

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    EU - UK
    Beans
    3,291
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Ubuntu one seems stuck on Ubuntu 12.04

    Try this from the U1 faq, it worked for me.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •