Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: no bootable device

  1. #11
    Join Date
    Nov 2011
    Beans
    9

    Re: no bootable device

    It works!
    We have built a new partition structure with 2 PRIMARY partitions: sda1 for the OS with boot flag on, and sda2 as Swap.
    We have restored on sda1 the image we had and it works! (we had to make a few changes on the saved image before restoring it and on fstab later on, but this is another story)
    That's all!
    Thanks for your help, your very fast and successful help!

  2. #12
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    /dev/root
    Beans
    Hidden!

    Re: no bootable device

    Quote Originally Posted by quiquednst View Post
    I'm working for a nonprofit organization which recycles personal computers.

    For the last years we have provided hundreds of computers based on Ubuntu (mainly xubuntu).
    Good luck with your valuable work to make old computers work with systems based on Ubuntu (mainly xubuntu)
    Quote Originally Posted by quiquednst View Post
    It works!
    We have built a new partition structure with 2 PRIMARY partitions: sda1 for the OS with boot flag on, and sda2 as Swap.
    We have restored on sda1 the image we had and it works! (we had to make a few changes on the saved image before restoring it and on fstab later on, but this is another story)
    That's all!
    Thanks for your help, your very fast and successful help!
    Thanks for sharing your solution

    -o-

    Finally: I suggest that you try to use the One Button Installer. OBI, and make a tarball from your installed system, and use the OBI to install it in new (recycled) computers. See this link

    https://help.ubuntu.com/community/OBI

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •