Results 1 to 2 of 2

Thread: Camera fails to mount

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Beans
    792
    Distro
    Kubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Camera fails to mount

    The thread at http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2103444 was my solution until today. For some strange reason, the camera fails to mount properly.

    ~/camera$ gphotofs ~/camera
    fusermount: failed to open /etc/fuse.conf: Permission denied
    fusermount: failed to access mountpoint /home/username/camera: Permission denied

    mount
    /dev/sda1 on / type ext3 (rw,errors=remount-ro)
    proc on /proc type proc (rw,noexec,nosuid,nodev)
    sysfs on /sys type sysfs (rw,noexec,nosuid,nodev)
    none on /sys/fs/fuse/connections type fusectl (rw)
    none on /sys/kernel/debug type debugfs (rw)
    none on /sys/kernel/security type securityfs (rw)
    udev on /dev type devtmpfs (rw,mode=0755)
    devpts on /dev/pts type devpts (rw,noexec,nosuid,gid=5,mode=0620)
    tmpfs on /run type tmpfs (rw,noexec,nosuid,size=10%,mode=0755)
    none on /run/lock type tmpfs (rw,noexec,nosuid,nodev,size=5242880)
    none on /run/shm type tmpfs (rw,nosuid,nodev)
    /dev/sda3 on /home type ext3 (rw)
    gvfs-fuse-daemon on /home/username/.gvfs type fuse.gvfs-fuse-daemon (rw,nosuid,nodev,user=username)
    gphotofs on /home/username/camera type fuse.gphotofs (rw,nosuid,nodev,user=username)

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Beans
    792
    Distro
    Kubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: Camera fails to mount

    bump

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •