Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Problem Posting

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    39

    Problem Posting

    Folks,

    I seem to be having problems posting messages.

    About 10 days ago I posted 2 messages, one regarding graphic cards problems and another re ffmpeg problems.

    Puzzled that I did not get any replies searched and could not find them so reposted couple of days ago.

    Again I cannot find them.

    Has anyone else experienced missing messages?

    Geffers

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Magic City of the Plains
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Problem Posting

    Moved to Forum Feedback & Help.

    Have you looked under the main page's Quick Links menu, Find All My Posts & Find All My Threads?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mystletainn Kick!
    Beans
    4,395
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Problem Posting

    These two
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2204295
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2205405
    (edit: about the graphics card, didn't look for the ffmpeg thread(s))

    I just click on your avatar in the thread> view forum posts, but you can click on your name where is says welcome at the top of the screen.
    Splat Double Splat Triple Splat
    Earn Your Keep
    Don't mind me, I'm only passing through.
    Once in a blue moon, I'm actually helpful
    .

  4. #4
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    39

    Re: Problem Posting

    Quote Originally Posted by Geoff_Lane View Post
    Folks,

    I seem to be having problems posting messages.

    About 10 days ago I posted 2 messages, one regarding graphic cards problems and another re ffmpeg problems.

    Puzzled that I did not get any replies searched and could not find them so reposted couple of days ago.

    Again I cannot find them.

    Has anyone else experienced missing messages?

    Geffers
    Can't see how to cancel or marked as Resolved.

    Seems when Ubuntu had the security problem a few months back that my login user name changed so my search was showing no results.

    No need for replies to this thread.

    Geffers

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Magic City of the Plains
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Problem Posting

    If you wish a thread to be closed, use the 'Report Post' button and ask staff to do so. We usually respond quickly (within reason) to politely worded requests.

    Only mark a thread 'Solved' if the original question or problem is resolved. It's considered good netiquette to also post the solution when doing so.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    39

    Re: Problem Posting

    Thanks, it seems to be a username problem.

    Geffers

  7. #7
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Magic City of the Plains
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Problem Posting

    Then I suggest you create a thread in the Resolution Center.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Problem Posting

    Quote Originally Posted by Geoff_Lane View Post
    Seems when Ubuntu had the security problem a few months back that my login user name changed so my search was showing no results.
    Quote Originally Posted by Geoff_Lane View Post
    Thanks, it seems to be a username problem.
    Your username did not change. You used an email in your Ubuntu One account that did not match your original forum account, and the system created a new account. If you want to get back to your old account, please post in the Resolution Centre, as oldos2er said, and an admin will be happy to help you. Please read this sticky first:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2164369

    Please do not PM me about your forum account unless you have been asked to. The correct place to contact an admin about your account is here.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    39

    Re: Problem Posting

    Don't know where that is Ann. I'm sure there used to be a 'resolved' button somewhere, I have used it before but tried to find it when I found the problem but no luck.

    Point me in the right direction and I'll do so.

    Geffers

  10. #10
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Not heaven... Iowa
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: Problem Posting

    Quote Originally Posted by Geoff_Lane View Post
    Don't know where that is Ann.
    Resolution Centre
    Linux User #415691 Ubuntu User #8629
    Iowa Team (LoCo): [Wiki] [Launchpad] [Sub-forum]
    IRC channel: #ubuntu-us-ia on irc.freenode.net

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •