Results 1 to 5 of 5

Thread: Wireless Not working

  1. #1
    Join Date
    Dec 2013
    Beans
    3

    Wireless Not working

    Hi All,

    I have Ubuntu 12.04. After downloading updates from Ubuntu Software Center my wireless is not working. Before downloading the updates it was working fine. Now I am not able to see the Mobile Network and Wireless option, though Wired connection is working fine. Please help me to resolve this problem.

    Current network manager version is 0.9.4.0-0ubuntu4.3.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,731
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wireless Not working

    Hi, copy and paste this command in the terminal (ctrl+alt+t) please:
    Code:
     wget -N -t 5 -T 10 http://dl.dropbox.com/u/57264241/wireless_script && chmod +x wireless_script && ./wireless_script
    It will download a script and create a file named (wireless-info.txt, or wireless-info.txt.tar.gz) in your home folder with wireless information so we can see the condition of your wireless at this time and the Mac address, WPA key and WEP key are removed for your security, then reply back, click on the paper clip and attach the wireless-info.tar.gz file as a zip file.

    If you do not have ethernet either then follow the directions at this link for running the script without internet.
    http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=12350385
    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Dec 2013
    Beans
    3

    Re: Wireless Not working

    Thanks for the guidence. Please find the attached wireless info file.

    wireless-info.txt.tar.gz

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,731
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Wireless Not working

    Hi, please follow the directions in post 9 of the link below and that should get your wireless working.
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2103062
    Thanks

  5. #5
    Join Date
    Dec 2013
    Beans
    3

    Re: Wireless Not working

    Hello, Thanks for the help..

    While following the post 9 of above link I got following error. Please suggest what should I do.

    sudo apt-get remove --purge linux-backports-modules-cw-3.6-`uname -r`



    Selecting previously unselected package linux-headers-3.2.0-57-generic.
    Unpacking linux-headers-3.2.0-57-generic (from .../linux-headers-3.2.0-57-generic_3.2.0-57.87_amd64.deb) ...
    Selecting previously unselected package linux-headers-generic.
    Unpacking linux-headers-generic (from .../linux-headers-generic_3.2.0.57.68_amd64.deb) ...
    Setting up linux-headers-3.2.0-57 (3.2.0-57.87) ...
    Setting up linux-headers-3.2.0-57-generic (3.2.0-57.87) ...
    Examining /etc/kernel/header_postinst.d.
    run-parts: executing /etc/kernel/header_postinst.d/dkms 3.2.0-57-generic /boot/vmlinuz-3.2.0-57-generic
    Error! Bad return status for module build on kernel: 3.2.0-57-generic (x86_64)
    Consult /var/lib/dkms/oem-bt-dw1705/0.1/build/make.log for more information.
    Error! Bad return status for module build on kernel: 3.2.0-57-generic (x86_64)
    Consult /var/lib/dkms/alsa-hda-lts-quantal/0.1/build/make.log for more information.
    Error! Bad return status for module build on kernel: 3.2.0-57-generic (x86_64)
    Consult /var/lib/dkms/oem-wireless-ath9k-3.9-rc4-2/0.1/build/make.log for more information.
    Setting up linux-headers-generic (3.2.0.57.68) ...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •