Results 1 to 4 of 4

Thread: No menus in evince, sometimes other programs

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sussex
    Beans
    70
    Distro
    Kubuntu 13.10 Saucy Salamander

    No menus in evince, sometimes other programs

    For some reason the menus for certain applications are acting weird. Evince always acts like this, the file browser only seems to when I select "open containing folder" in firefox.

    Evince gives the following output when opened from the terminal:

    Code:
    $ evince
    Fontconfig warning: "/etc/fonts/conf.d/50-user.conf", line 14: reading configurations from ~/.fonts.conf is deprecated.
    
    (evince:5730): EvinceDocument-CRITICAL **: ev_document_get_n_pages: assertion 'EV_IS_DOCUMENT (document)' failed
    Screenshots:



    Last edited by krytorii; November 25th, 2013 at 10:33 PM.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate Development Release

    Re: No menus in evince, sometimes other programs

    May be here : https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...g/+bug/1068549

    Also which theme are you using ? Please try with one of the standard ones.
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sussex
    Beans
    70
    Distro
    Kubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: No menus in evince, sometimes other programs

    Thank you, the .fonts.conf message is no longer appearing.

    I'm using the Oxygen theme, which is one of the ones that came with kubuntu.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate Development Release

    Re: No menus in evince, sometimes other programs

    Glad to see you got it to work
    Please mark your thread as solved in the Thread Tools menu.
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •