Results 1 to 3 of 3

Thread: SSO and account issues

  1. #1
    Join Date
    Nov 2013
    Beans
    1

    SSO and account issues

    Hey Guys,

    So it's been a few months since I was on the forums, logged in today with the shiny new SSO button but was logged in with a new account bodsda2.
    I saw a sticky a minute ago saying this might happen if default email addresses in Ubuntu One are different to my original forums email and that now I need the admins to fix the acount linking?

    Can you fine administrators please <do some magic> and fix my accounts.

    Currently Ubuntu One uses my @googlemail.com email address. Let me know if theres anything I can/need to do.

    Heres the URL for my original profile - http://ubuntuforums.org/member.php?u=448461

    Thanks,
    Bodsda
    Last edited by bodsda2; November 22nd, 2013 at 08:42 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    The New Forest
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: SSO and account issues

    Hi bodsda - long time and all that

    Ubuntu 1 doesn't - it uses the ubuntu mail address

    Your old account uses the gmail one - not googlemail.

    I assume you still have access to gmail - change U1 to that and as preferred, then log back in here you should be reunited with bodsda.

    Once associated here you can change u1 back again.

    I've disassociated this one now.

    IF you come back here before you've done that we'll need to disassociate again.

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    The New Forest
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: SSO and account issues

    oh - and once you've got back can you PM me so I know this threads done and dusted - thanks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •