Results 1 to 5 of 5

Thread: Composing and send messages

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    28

    Composing and send messages

    Hello I don't understand this. Everytimes I open a post and send the messages,there is no "carriage return". I mean, when I press enter to change line, my whole text stays on the same line. Like this : https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2184849 Am I missing something here? Waht can I do? Help please! Thanks. Luc

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Williams Lake
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Composing and send messages

    Do you have javascript disabled in your browser?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    28

    Re: Composing and send messages

    Hello I have FireFox and yes...javascript is enabled. By the way I'm subscribed to more than 50 forums and it's the first time I see this...in more than 15 years. It could be something I have to adjust in my forum's personnal settings...??? Luc

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Composing and send messages

    Quote Originally Posted by Luc_Lacombe View Post
    Hello I have FireFox and yes...javascript is enabled.
    I'd like to double-check that with you. With recent versions of Firefox, you can't disable javascript globally - javascript is enabled by default. You have to rely on addons such as noscript or ghostery for disabling scripts. If, by chance, you are using either of those add-ons, make sure that you haven't disabled something specific to this forum. Don't block yahooapis.com, although I'm not sure if it's related to this issue.

    Another possible cause for a lack of carriage returns in posts is the use of one version of Internet Explorer - I can't remember which. It doesn't play nicely with vbulletin. If you are using IE for the forum, switch the message editor from WYSIWYG mode to source mode using the icon in the toolbar that looks something like A/A. Or in your Settings -> General Settings - Message Editor Interface, try either basic or standard editor.

    Please do not PM me about your forum account unless you have been asked to. The correct place to contact an admin about your account is here.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    28

    Re: Composing and send messages

    Hello CofeeCat
    You gave me an hint.
    First you mentionned extensions like No-Script or Ghostery...that I don't have.
    These are related to sort of security so I checked elsewhere in my own extensions.
    I tried disabling few extensions one by one to spot the problematic one.
    I checked Adblock, Better Privacy and Do not Track me and none of them is responsible for the problem.
    The one I spoted which produced the problem is HTTPS-Everywhere.
    Once disabled everything is fine.
    I don't know why this simple security extension accepted in all other forums seems to upset the Ubuntu forum...???

    Anyway...
    Thanks very much CofeeCat for you inspiration and help!

    Luc Lacombe

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •