Results 1 to 7 of 7

Thread: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,161

    No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    I wonder if we shouldn't add an "ubuntu_gnome" label to the prefixes for posting a new thread?

    I know we have "gnome" there and that may be good enough, but I think it would be preferable to follow what we'd done with "ubuntu_studio".

    Not at all a big deal .... just a thought

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Williams Lake
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    I'll discuss it with the Admin team, and let you know.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,161

    Re: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    Quote Originally Posted by cariboo907 View Post
    I'll discuss it with the Admin team, and let you know.
    No rush at all, just a thought.

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    The New Forest
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    I've added UbuntuGnome as a prefix, also added lxde and removed some old unused ones.
    Forum Social IRC Channel
    Xubuntu IRC Support
    Xubuntu Support

    Please do not PM me about Registration issues without having been asked to. I will tell you to post here

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Beans
    10,161

    Re: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    Quote Originally Posted by Elfy View Post
    I've added UbuntuGnome as a prefix, also added lxde and removed some old unused ones.
    Thank you.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Gnome12o4/LXDE14o4
    Beans
    Hidden!

    Re: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    UbuntuGnome; does that cover Flashback/Fallback/Classic/Shell?
    Click on NewDocs PopularPages -- Ubuntu Documentation Search Tool
    Earn extra beans, report SPAM. Use the "Report Post" button.

  7. #7
    Join Date
    May 2007
    Location
    The New Forest
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: No "Ubuntu GNOME" option in prefixes

    Quote Originally Posted by ibjsb4 View Post
    UbuntuGnome; does that cover Flashback/Fallback/Classic/Shell?
    It'll have too - you've more chance getting a chocolate teapot to work than see 3 seperate prefixes for Ugnome
    Forum Social IRC Channel
    Xubuntu IRC Support
    Xubuntu Support

    Please do not PM me about Registration issues without having been asked to. I will tell you to post here

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •