Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

  1. #21
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,738
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    Please set your wireless settings to match the screenshots:
    Does that help?
    Thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #22
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,738
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    Please open this file and post the contents here:
    Code:
    gksudo gedit /etc/modprobe.d/rtl8192ce.conf
    Thanks

  3. #23
    Join Date
    Jan 2013
    Beans
    21

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    Changing those options and rebooting did not help.

    Code:
    options rtl8192ce swenc=1 ips=0
    Last edited by Cracky7; November 4th, 2013 at 04:07 PM.

  4. #24
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,738
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    The last thing that I know to try thanks to chili555 reminding me is go into your router and change 802.11bgn to 802.11bg then save the settings and reboot your computer.

    This driver has had many issuses and that has help with speed in many cases along with the other things we have done already.
    Thanks

  5. #25
    Join Date
    Jan 2013
    Beans
    21

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    I found the setting, it's set to:
    Code:
    802.11 Mode :	Mixed 802.11g and 802.11b

  6. #26
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,738
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    This is the last thing I know to try:
    http://askubuntu.com/questions/36869...t475201_368765

    You did change your wireless settings to match the screenshots in my previous post?
    Thanks

  7. #27
    Join Date
    Jan 2013
    Beans
    21

    Re: Getting extremely low speeds - RTL8188CE wireless

    I did change the IPv4 and v6 settings, and it didn't work. Same with the ofono thing. Well, I'll just wait. Maybe some update will magically resolve it.

    Thanks for the help man.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •