Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: No HDMI Audio Galago UltrPro

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    12

    No HDMI Audio Galago UltrPro

    I have no audio through HDMI and no HDMI shows up in sound outputs.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Aurora, CO
    Beans
    2,563
    Distro
    Ubuntu

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    Try restarting your computer and see if that makes it show up.
    Ian Santopietro - System76 Technical Support.
    Open a Support Ticket!
    Ask a Sales Question!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    12

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    So I just restarted after the last update and now my fans are erratic and my keyboard isnt registering most of the keys at all.....? Im on 13.10

  4. #4
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    12

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    So I just booted the previous kernel and the fans are working right, but the keyboard is still wonky, Im using an external now.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    12

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    Please help, this was really going very good - best computer Ive ever had - I dont understand whats going on. Some keys work fine, others dont work at all, and some register as other keys? Help would be VERY appreciated.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    12

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    So never mind I guess, all of a sudden its working fine, thanks anyway.

    EDIT: Still have the original problem of no HDMI audio though.
    Last edited by 4CP8X4x; October 8th, 2013 at 11:08 PM.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    33

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    When HDMI shows up in "sound settings" (which unfortunately doesn't seem to be the case for you), I found you sometimes have to select the laptop audio once then re-select HDMI for it to work. Sometimes after suspending it seems to confuse the output every now and then.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Aurora, CO
    Beans
    2,563
    Distro
    Ubuntu

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    Give it one more reboot, and make sure that the HDMI is connected throughout the reboot. It should detect the HDMI audio and list it in the output list.
    Ian Santopietro - System76 Technical Support.
    Open a Support Ticket!
    Ask a Sales Question!

  9. #9
    Join Date
    Oct 2013
    Beans
    12

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    It detected it and is displayed in sound output but there is still no actual audio coming through despite it being selected.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Aurora, CO
    Beans
    2,563
    Distro
    Ubuntu

    Re: No HDMI Audio Galago UltrPro

    Can you take a screenshot of the output window? This sounds a bit like a problem on the receiver's end.
    Ian Santopietro - System76 Technical Support.
    Open a Support Ticket!
    Ask a Sales Question!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •