Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: Mythweb not working

  1. #11
    Join Date
    May 2013
    Beans
    20

    Re: Mythweb not working

    oh, and i have installed mythweb several times, with sudo apt-get install mythweb and synaptic, and through mythbuntu-control-centre

    the backend machine with mythweb installed is running ubuntu 12.04 server edition

    other websites are: webmin, and phpVirtualBox

    the website itself looks fine, its just anything beyond 192.168.x.x/mythweb that is broken

    is it maybe worthwhile uninstalling everything and trying out an older version of mythweb like 0.25 to see if that works? I'm just starting out so i don't stand to loose much. I just thought it best to go with the most recent version...
    Last edited by philayre; November 15th, 2013 at 08:14 PM.

  2. #12
    Join Date
    May 2013
    Beans
    20

    Re: Mythweb not working

    rpt post

  3. #13
    Join Date
    May 2013
    Beans
    20

    Re: Mythweb not working

    still stuck.

    is there anywhere better I could be posting?

    Thanks

  4. #14
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    Hidden!

    Re: Mythweb not working

    Look in the /etc/apache2/sites-enabled/mythweb.conf

    What does the first uncommented line say <Directory "/some/thing">

  5. #15
    Join Date
    May 2013
    Beans
    20

    Re: Mythweb not working

    Hi azmyth

    its <Directory "/var/www/mythweb/data">

  6. #16
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    Hidden!

    Re: Mythweb not working

    I think you need to change that to /var/www/mythweb/ and then do a sudo service restart apache2 then goto http://your.ip/mythweb it should work then.

  7. #17
    Join Date
    May 2013
    Beans
    20

    Re: Mythweb not working

    Hmm.

    I tried your suggestion and nothing changed. Originally I followed the guide here: https://github.com/MythTV/mythweb/blob/master/INSTALL the option you suggest is covered from line 239.

    my /etc/apache2/sites-enabled/mythweb.conf file looks like this:

    # CHANGE THESE PATHS TO MATCH YOUR MYTHWEB INSTALLATION DIRECTORY! e.g.
    #
    # /var/www
    # /home/www/htdocs
    # /var/www/mythweb/mythweb
    # /srv/www/htdocs/mythweb
    #
    <Directory "/var/www/mythweb/data">
    Options -All +FollowSymLinks +IncludesNoExec
    </Directory>
    <Directory "/var/www/mythweb" >

    ls /var/www/mythweb/data shows:
    phil@hostserver:~$ ls /var/www/mythweb/data
    cache music recordings tv_icons video video_covers

    ls /var/www/mythweb shows:
    phil@hostserver:~$ ls /var/www/mythweb
    classes data js mythweb.conf.apache mythweb.php skins
    configuration includes modules mythweb.conf.lighttpd mythweb.pl tests


    I really am stumped!

  8. #18
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    87

    Re: Mythweb not working

    There is a tick box in mythtv setup. Is that tick necessary the way you have set up your web or is a simple frontend to it?
    Phil

  9. #19
    Join Date
    May 2013
    Beans
    20

    Re: Mythweb not working

    I'm sorry I don't understand your post. I have flicked through the 'general' setup in the backend and can't see anything obviously concerned with mythweb.

    i have a dedicated backend / server running mythweb, i am connecting to this from another machine on my network.

  10. #20
    Join Date
    Feb 2009
    Beans
    Hidden!

    Re: Mythweb not working

    <Directory "/var/www/mythweb/data">
    Options -All +FollowSymLinks +IncludesNoExec
    </Directory>

    <Directory "/var/www/mythweb" >

    What I put in italics doesn't seem correct to me as I don't have any of this nor do I see this in the instructions. I would remove it.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •