Results 1 to 3 of 3

Thread: No boot after install ubuntu 13.04 x64 on my Lenovo V570

  1. #1
    Join Date
    Sep 2013
    Beans
    4

    Angry No boot after install ubuntu 13.04 x64 on my Lenovo V570

    Hello everybody,

    I get troubles after install ubuntu 13.04 in my Lenovo V570. This computer works with grub2 (It doesn't have EFI), so I've already re-installed the grub (grub-install) following the steps in the link:
    http://howtoubuntu.org/how-to-repair...d#.UkLqI5NyB5M

    Also, I've tried with the pkg boot-repair (https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair) and the result was the same. I can't boot my laptop. I only get the grub-rescue screen.

    Any idea?

    Angel

    PS: when I installed Linux Mint 15, I got the same issue but after reinstall the grub the issue was solved.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chicago Suburbs
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: No boot after install ubuntu 13.04 x64 on my Lenovo V570

    Post the link to the BootInfo report that this creates. Is part of Boot-Repair:
    https://help.ubuntu.com/community/Boot-Info
    For info on UEFI boot install & repair:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2147295
    Please use Thread Tools above first post to close thread when/if answered completely.







  3. #3
    Join Date
    Sep 2013
    Beans
    4

    Re: No boot after install ubuntu 13.04 x64 on my Lenovo V570

    Thks.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •